Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzzzzzzzz

jest ktos chetny na free doładowanie do tel?

Polecane posty

Gość bzzzzzzzz

zaproszenie wysyłam wiec prosze o podanie e-mail w 100% sprawdzone. wypełniasz 2 ankiety i masz juz na doladowanie za 30zł do kazdej sieci. lub polecasz 20 znajomych i masz na nastepne

Gość Jaaaa chętna
amandus0@op.pl

Gość bzzzzzzzz
niestety nie dam rady inaczej wysłać zaproszenia tylko przez maila

Gość bzzzzzzzz
wysłane zaproszenie. niestety na onet idzie troszeczke dłużej zaproszenie okolo 2 dni

Gość Jaaa chętna
No to dałam:)

Gość Jaaa chętna
A na czym idzie szybko?:D

Gość bzzzzzzzz
ja juz dóładowałam konto. kod przychodzi e-mailem w ciagu tygodnia wiec przedłuża ważność konta

Gość oł jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeee
I JA :) iza302@wp.pl

Gość bzzzzzzzz
kfpotsjfvd potem musisz wyslac smsa chyba za 10zł i konta i tak nie doładuja juz to kiedys mialam ale weszłam

Gość xD.kajtek@gmail.com
Zobaczymy :D

Gość ty debiluuuuuuuuuuuuuuuu
a ty ile bedziesz mial za te maile do nas??? hehehhe a my za 2 ankiety akurat bedziemy mieli doladowania hahhah co ty myslisz ze na naiwniakow trafiles:D:D

Gość bzzzzzzzz
wysłane zaproszenia

Gość bzzzzzzzz
ja mam ze was polecam i mam pkt na nastepne doładowanie 2 ankiety poprawnie wykonane to jest 360pkt i 35pkt masz na start a doładowania sa : HEYAH - 20344 Punkty MOBILKING - 20344 Punkty ERA Tak Tak - 25390 Punkty ORANGE - 25390 Punkty Play - 30467 Punkty SIMPLUS - 30467 Punkty ERA Tak Tak - 50728 Punkty HEYAH - 50728 Punkty Orange - 50728 Punkty Play - 50728 Punkty SIMPLUS - 50728 Punkty

Gość bzzzzzzzz
pierwsze 2 cyferki to jest kwota jakos mi sie pomieszalo jak kopiowałam

Gość bzzzzzzzz
HEYAH - 20 344 Punkty MOBILKING - 20 344 Punkty ERA Tak Tak - 25 390 Punkty ORANGE - 25 390 Punkty Play - 30 467 Punkty SIMPLUS - 30 467 Punkty ERA Tak Tak - 50 728 Punkty HEYAH - 50 728 Punkty Orange - 50 728 Punkty Play - 50 728 Punkty SIMPLUS - 50 728 Punkty

Gość bzzzzzzzz
HEYAH - 20--344 Punkty MOBILKING - 20--344 Punkty ERA Tak Tak - 25--390 Punkty ORANGE - 25--390 Punkty Play - 30--467 Punkty SIMPLUS - 30--467 Punkty ERA Tak Tak - 50--728 Punkty HEYAH - 50-728 Punkty Orange - 50--728 Punkty Play - 50--728 Punkty SIMPLUS - 50--728 Punkty

Gość bzzzzzzzz
a jak ktos chce to reszta nagród: Kubek firmowy-------277 Punkty Komplet gadżetów-----308 Punkty Koszulka klubowa S-------517 Punkty Koszulka klubowa M-----517 Punkty Koszulka klubowa L------517 Punkty Koszulka klubowa XL------517 Punkty Toster Adler AD33-----654 Punkty Suszarka do włosów Adler AD2217------680 Punkty Plecak miejski / turystyczny-----683 Punkty Waga łazienkowa Adler AD8113-----858 Punkty Prostownica do włosów Adler AD2307-----892 Punkty Czajnik Adler AD1205---895 Punkty Blender Bosch MSM6150-----1462 Punkty Parowar Adler AD634--------1654 Punkty

Gość bzzzzzzzz
jeszcze mam tylko 14 zaproszen na ten miesiac wiec kto pierwszy ten lepszy

Gość bzzzzzzzz
kajtek wysłałam zaproszenie

Gość madzia:D
ja tez chce jesli jeszcze mozna, magdalenka123-89@o2.pl

Gość bzzzzzzzz
madzia wysłalam zaproszonko... jezeli ktos jeszcze chetny jeszcze tylko 10 zaproszen .... doładowanie za ankiety lub inna nagroda to chyba sie opłaca

Gość Antoiinee
Ja znam sposób na tańsze doładowania telefonów bez żadnych poleceń, kombinowania. Po prostu, doładowujesz za 45 złotych, a dostajesz 50, za 27, dostajesz 30. Tutaj macie wszystkie informacje: http://sklep.tanieladowanie.pl/ .

Jeśli ktoś ma ochotę mogę wysłać zaproszenie do strony gdzie uzbieranie kwoty 50 zł trwa od ok 1,5 do 3 miesięcy. Firma wypłacalna, jestem u nich od ok 2 lat. Kontakt do mnie:po1978@wp.pl proszę tylko wpisać, że chodzi o zaproszenie do programu/ankiety. Pozdrawiam,

szukam ciekawych możliwości dorobienia w internecie. Od dziś postanowiłam spróbować swoich sił na http://ebrokerpartner.pl na start dają 50zł po zalogowaniu. Jeśli ktoś ma ochotę też spróbować będzie miło jeśli poda przy rejestracji mój kod: ZjQxN. Wtedy wpadnie coś na moje konto. Jeśli macie ochotę zobaczyć jak to wygląda już po zalogowaniu w programie polecam klik na http://www.storm.ebrokerpartner.pl nie mogę na razie powiedzieć nic więcej o działaniu tej strony, jednak mam nadzieję, że uda mi się coś uzbierać do skarbonki.