Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AdelaAda

Jestem w ciazy?

Polecane posty

Witam. Chcialabym sie zapytac czy to mozliwe ze moge byc w ciazy poniewaz okres mi sie spoznial tydzien i zrobilam 2 testy. Oby dwa wyszly pozytywnie a dzien pozniej dostalam okresu. Chce dodac ze w mojej rodzinie byly 2 przypadki ze kobiety mialy okres a jednak byly w ciazy. Prosze o pomoc.

zrób test kilka dni po skończeniu okresu albo leć do lekarza. Może właśnie odbywać się poronienie, bo to że jesteś w ciąży jest pewne, jeśli nie chcesz poronić to nawet do szpitala jedź, jak chcesz... to siedź na tyłku i zrób test kilka dni po miesiączce żeby w razie czego jak doszło do poronienia zdążył spaść poziom hcg

moja mama miała okres przez pierwsze 3 miesiące ciąży, tylko był krótki i skąpy, nie taki jak normalnie więc bez przesady, to nie musi być od razu poronienie 2 pozytywne testy to już ciąza na bank

Gość lekarz ginekolog Wroclaw
Opisz to krwawienie?Czy wystepują skrzepy? Kolor? Ilosc?

Gość u mnie jest podobnie
nie robiłam testu, okres mam jakiś dziwny, nie mam normalnej krwi tylko jakąś brunatną lub brązową papkę

Gość upupuspdsuasdpu
gdyby to było poronienie to autorka już dawno nawet na rzęsach zaszłaby do szpitala. To zwykle jest ból nie do wytrzymania na trzeźwo. Można mieć okres nawet do 5 miesiąca ciąży. Takie przypadki już się zdarzały a jak były u Ciebie w rodzinie to znasz odpowiedź. Idź tylko do lekarza żeby potem nie mieć problemu z becikowym.

a mi bole minely w podbrzuszu....trwaly pare dni mniej wiecej od stosunku jakos do wczoraj, i teraz nic nie czuje- to 9 dni po przytulance. test wczoraj ujemny, beta ktory bezsensu zrobilam za wczesnie-oczywiscie tez ujemny .. heheh w dodoatku wczoraj poklucilam sie z moim facetem-zdenerwowalam sie i teraz jest mi smutno. aha na szyi mi wyszlo jakies dziwne uczelenie, chropowata skora. zwykle nie miwam uczelen skornych nigdy- nie wiem czy to mozna jakos powiazac. pozatym zadnych innych objawow. co myslicie? a dzis zmierzylam temperature 37,2 ;)

Temperaturę mierzy się cały cykl, a najlepiej kilka, według określonych reguł, a nie jeden wynik i hop - na pewno ciążą :O Jeden wynik nie jest miarodajny, bo o niczym nie świadczy.