Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no juz sama nie wiem

Usprawiedliwienie nieobecności... Jaki powód napisac?

Polecane posty

Jestem w 3 LO. Zazwyczaj piszę bez powodu lub np z powodu choroby. Ostatnio opuściłam jeden dzień bo miałam potwornego kaca i nie dałam rady wstac... Nie było też mojej koleżanki która razem ze mna zaimprezowała. Co mam napisać jako powód usprawiedliwienia bo wychowawca uważa że byłam na wagarach.

No nauczyciel sie czepia bo akurat mnie i koleżanki tylko nie było i mi zarzuca wagary. Nie napisze przecież ze kaca miałam. Co bedzie takie neutralne zeby sie nie czepiał? A choroba nie może byc bo to był jeden dzien w czwartek a w piatek byłam w szkole.

Gość vbnmgfd
wizyta u ginekologa. jak jestes wygadana to zapytaj czy opowiedziec mu przebieg jezeli nie wierzy :p

Chyba jednak powiem o tych sprawach rodzinnych :D Powiem że ktoś tam mi umarł jeśli zacznie sie rzucac.

Gość złe samopoczucie.v alboo
z powodu przeziębienia najlepiej. a zreszta co ich to obchodzi, bedac w lo mozesz pojechac gdzies w opdwiedziny czu kurde do lasyu jeżeli rodzice wyrazają zgode i napsiza usprawiedliwienie. ja bym napisała z powodu przeziębienia albo zlego samopoczucia. nie raz sie do szkoły w tyg nuie szło i wiadomo ze wtedy nie była choroba z gorączką na 1 dziebn,

Gość wielkie mi halooooooo
napisz ze z powodu grypy jelitowej. Ja np jak dostaje to caly jeden dzien mam wyjety z zycia bo wymiotuje jak kot,a nastepnego juz ok sie czuje.

Gość złe samopoczucie.v alboo
to że ktoś ci umarł lepiej nie pisz.

Napisze ze z powodu ważnych spraw rodzinnych. Jak sie zapyta to powiem ze pogrzeb miałam w rodzinie ale nie powinien sie rzucac.

Gość la:)
hehe to było dobre, moj dzienniczek składał sie z trzech powodów choroba, pilny wyjazd, wizyta u .... (to akurat jak urywałam sie z kilku lekcji) :D

Gość maja89999
haha ja zawsze pisze ze sle sie czulam, albo ze mialam problemy z komunikacja miejska (to w sytuacji gdy nei przychodze na pierwsze godziny) a tak to standardowe, zle samopoczucie, zatrucie itp

Gość gośćxdd
kto pije w srode ?xdddd

Gość Lklklkk
Haha, bez kitu, w środę po lekcjach imprezka zawsze spoko :D