Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karwella

ocencie mnie. zdjecie

Polecane posty

Gość karwella
hmm, no glowe to bedzie ciezko wepchnac, ale mysle ze sie da.

Gość karwella
bo to sa zazdrosnice i dlatego sie tak frustruja:D

Tak zabiję się ! Wielki problem o Boże ! Napisałam co myślę , nie ograniczaj mnie proszę . Jak po prostu Ci pasuje takie lansowanie swojej pizdy i dupy na forum gdzie wchodzą małolaci to faktycznie sie może nie udzielaj .

no faktycznie Groenwald jako facet - bardzo Ci zazdrości , inni faceci tutaj też a ja to już w ogóle (jako kobieta) normalnie się potnę , desperatko !

Gość kjujowa jest jedna
no te z podkarpacia tak mają,jak był ciemnogród to tylko świniakom w zagrodzie pokazywały;):D a tera tuscu internet pod strzechy wprowadził to mata dziur a dziur:D pewnie oczodoły ma same bo ślepia też wyjebane:D;)

Sesesese czuje bratnią duszę :) dajcie spokój ta panienka naprawdę robi z siebie tylko pośmiewisko że żal jej.

Gość karwella
jestem ze szczecina, przyjechalam tu na wymarzone studia do przyjaciolki hahaha.

Gość MISIA PAJECZYCA
HEHE JA TEZ JESTEM Z PODKARPACKIEGO... czytam czytam i zastanawiam sie czy osoba a tym zdjeciu to osoba ktora siedzi po drugiej stronie monitorka..a moze znalazla takie sexy zdj.w necie i wstawila zeby sie dowartosciowac?hm...zastanawiajace...

Gość karwella
taa posmiewisko to wy robicie:P leje z chlopakiem az sie malo nie zeszczamy ze szczescia

Gość karwella
o pozdrawiam podkarpackie:P nie dowartosciowuje sie, lubie sie pokazywac obcym ludziom

Gość MISIA PAJECZYCA
uwza bo sie gowno w tylku zagouje...sluchaj dziewczyno..gdybys to byla ty nie wypisywalabys ze "wlasnie siedzisz z chlopakiem ilejecie z tego".. nie trzeba byc wielkim filozofe zeby po twoich wypowiedziach i tym jak reagujesz na opinie innych podejrzewac to co napisalam wyzej w poprzednim poscie. up..

Gość kjujowa jest jedna
no to lejta ze szczęścia:D musisz mieć bardzo ciekawy związek z chłopakiem ,że na kafe razem siedzicie:P gratulacjon :D:D:D

Gość karwella
to moje zdjecie i mi nei zalezy zebys mi wierzyl/a :)

Gość MISIA PAJECZYCA
zjadlam troche literek sorki;)

Groenwald - to miło ;) o dokładnie , najlepiej to załóż pampersa . to jest porażka ,normalnie wstyd mi za Ciebie 😡

Gość karwella
mamy super zwiazek, jestesmy razem 9 lat i jest nam cudownie i nie ma rutyny jak u was:)

Gość karwella
to sie wstydz

Gość MISIA PAJECZYCA
twoje??jesli ktos ma ci tu uwierzyc daj prosze jescze jedno..albo dwa...w innej pozie..wtedy mysle ze dotrze to do moich szrych komorek i udowodnisz mi ze osoba na tym zdj.to ty...

Gość karwella
tak mam chlopaka warrzywko:P wrrzuce pozniej jak bedziemy sie klasc i pstrykac sobie fotki.

no pewnie , mam nudne życie masz rację a Ty za to kolorowe i śmieszne , że aż boki zrywać . No nic tylko pozazdrościć :O

Gość karwella
no to fakt jest czego zazdroscic

Gość kjujowa jest jedna
no no żadnej rutyny nie ma:D:D tylko muszę się nago pokazywać bo inaczej jego badong nie stawa:P:D:D:D:D przestań ,nie pogrążaj się stu dentko dalej:D:D:D:D:D:D

Gość MISIA PAJECZYCA
wlasnie pokazalam focie do ocenieia mojemu skarbeczkowi...wiesz co stwierdzil??fajna szparka cialo niezle ale lep pusty ze szok...

Gość karwella
noo ii ? :D co wy mozecie wiedziec o moim mmozgu:P mam swoje fetysze, np wrzucanie fot i bede to dalej robic:D