Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spoxxxsss

Dlaczego wy kobiety

Polecane posty

Gość spoxxxsss

Mam problem z dziewczyną z którą mi się podoba. Do pierwszej poważnej randki wszystko było spoko. Chciałem z nią się umówić w tym tygodniu przed świętami na drugie spotkanie na którym chciałem jej dać gwiazdkową niespodziankę. Niestety wykręca się brakiem czasu i przekłada wszystko na tydzień po świetach. Czy wy kobiety zawsze musicie odkładać kogoś na bok jak tylko zobaczycie że komuś naprawdę na was zależy? Dlaczego abyście nie miały nas konkretnie w doopie to trzeba udawać że nas nie obchodzicie?

Gość spoxxxsss
???

Gość a nie wpadłeś na to glupku
Że ludzie przed świętami są na serio zajęci i ona może naprawdę nie mieć czasu? Nawet jeśli jej się spodobałeś po pierwszej randce, przeciez nie będzie dla obcego chłopa wszystkiego rzucać i lecieć na pstryknięcie palcami, jeśli ma zobowiązania wobec rodziny, pewnie w pracy / szkole, musi posprzątać, ugotować, zakupy zrobić... A po świętach spokój, przyjemne myśli o sylwestrze, nastrój lepszy... Faceci to poyebyyy :O

Gość spoxxxsss
nawet zapytać nie można rety

Gość Pogubiona zagubiona
Spoxxxx - mogę o to samo zapytać Was, mężczyzn. I rację ma ta osoba, która pisze, że przed Świętami Ona może rzeczywiście nie mieć czasu.

Gość szczerze?
[Czy wy kobiety zawsze musicie odkładać kogoś na bok jak tylko zobaczycie że komuś naprawdę na was zależy?] gdybys jej sie podobal/gdyby do ciebie cos czula to nie zbywalaby cie i naprawde nie musisz ani jej miec ani nawet udawac ze ja masz w du­pie bo jak panienka nie chce/nie potrafi sie zaangazowac bo jej nie pasisz w takim sensie to i tak nie bedzie nic do ciebie czuc :P