Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co to moze byc

Dziewczyny,cos dziwnego dzieje się w moich jelitach!

Polecane posty

Czytałam tu wątek o zespole jelita drażliwego,ale nie wiem czy to mnie dotyczy.U mnie to jest tak,że pojawia się tylko gdy jadę do szkoły,nie wiem czemu, nie zawsze mam tam stres,no ale może mam to już zakodowane od początku.Brzuch zaczyna mnie boleć już rano i potem najczęściej boli przez cały dzień,ale gorsze jest to co się w nim dzieje.Chyba przemieszczają mi sie tam gazy,bo czuję się tak jakby mi cos bulgotało tuż pod skórą,czasem mam nawet wrażenie,ze widać jak mi brzuch,a raczej bok,faluje.No i to jest bardzo glośne,a uczucie jest takie jak puszczanie bąka,tylko że do środka,trochę jak przy ostrej biegunce.Co to może byc i jak to zwalczyć? :(

Gość dfddfd
to pewnie przez nerwy. ja mialam podobnie, bole brzucha tylko mi sie wydawalo ze zaraz zwymiotuje. na takie rzeczy chyba najlepiej brac cos na uspokojenie

To jest dziwne,bo zanim zaczęłam skzołę miałam przecież sytuacje stresujące,ale nigdy mi się tak nie robiło.No i teraz nawet jak sie nie denerwuję przed zjazdem to i tak to mam,może nie zawsze boli,ale bulgocze zawsze.To strasznie krępujące,bo to slychać :O

Gość dfddfd
to moze idz do lekarza niech ci zrobi usg brzucha. moze jelita sa zle ulozonei dlatego tak w nich bulgocze

Jak to się jeszcze będzie powtarzało to chyba rzeczywiście będę musiała iść,ale myslałam,że może ktoś tu cos doradzi...