Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arturek25

chce umzec..

Polecane posty

Gość arturek25

nie widze sensu tego zycia !!!!!!!!

Gość Eleeene
nie warto.Zawsze sens mozna znalezc jak sie bardzo chce.

Gość dfddfd
jak chcesz umierac jak nawet nie umiesz tego slowa poprawnie napisac

Gość arturek25
a czy tu chodzi o pisownie ???

Gość arturek25
elennne ale naprawde nie ma rzeczy ktora by mnie bawila....nic mnie nie cieszy tylko smuci..........dluga histora nie moge o niej zapomniec

Gość Eleeene
co tam LITERKA.Jedna w ta czy w druga. Napisz nam czemu tak zle sie czujesz -masz jakies powody , ktore staja sie nie do pokonania. Jesli masz ochote ,chetnie porozmawiam z Toba :-D

Gość arturek25
masz gg ????

Gość Eleeene
ale cieszyc nie musi , wazne , by nie byla obciazeniem nie do udzwigniecia. Duzo przeszlam w zyciu -umiem sluchac:-D

Gość Eleeene
a nie mozemy tu porozmawiac ? Jestesmy anonimowi . Chetnie tu poslucham i moze we dwoje cos wymyslimy :-D

Gość arturek25
to moje gg 2961708

Gość arturek25
ta historia jest bardzoooo dlugaaaa

Gość arturek25
od ponad roku mam kobiete, tzn mam z nia romas...znam ja juz bardzo dlugo i jej meza a ogulem ob byl moim najlepszym przyjacielem..ale to jakos samo sie stalo bylo silniejsze od nas...na wakacjach powiedziala mu o nas i tak sie to wydalo.....ale dalej jestesmy razem bo bardzo sie kochamy tylko ze teraz bardzo rzadko sie widujemy i piszemy do siebie i dzwonimy bo jest bardzo kontrolowana a ja tak bardzo ja kocham i za nia tesknie...ma dziecki 4 letnie i teraz planuja drugie...juz od 4 miesiecy ale ona nie moze zajsc w ciaze...a mnie te mysli zabijaja...

Gość Eleeene
Arturze -ja wole tu pozostac. Jesli masz ochote to opisz ja .Chetnie pozostane , by wysluchac jej. GG -nawet nie mam. Posluguje sie innym komunikatorem ale wolalabym tu pozostac. W kazdej sprawie mozna znalezc rozwiazanie -lepsze , gorsze ale wazne, by dalo rade z tym zyc. Czasem spojrzenie z boku, ulatwi nabrac dystansu do problemu. Tym bardziej, ze tam w grobie jest tak jest zimno, nieprzyjemnie i zawsze zdazymy tam . Arturze, uwierz mi :-D

Gość Eleeene
czy dobrze zrozumialam , ze planuje drugie dziecko z mezem ?

Gość arturek25
mozna kochac dwie osoby naraz...ona tak twierzi....ma meza i kocha go ale takze mnie bardzo kocha i chce byc ze mna do konca zycia ale tylko w ukryciu....!!! ona ma rodzine i jest szczesliwa a ja sie zapijam i zalamuje !! nie potrafie bez niej zyc

Gość arturek25
tak ale jest wsciekla ze nie moze zajsc....a on wogule jest wkurwiony

Gość khagern
Bez komentarza chcialem ci cos napisac ale sie ugryzlem w palec

Gość jastrząb na polowaniu
arturek25 to ciota:D

Gość arturek25
ciota to ktos kto nigdy naprawde nie kochal

Gość Eleeene
Artur- to jest chora sytacja.Wpakowales sie w chora sytuacje na wlasne zyczenie. Rozumiem, ze ludzie sie w sobie zakochuja. Oczywiscie danie sobie pozwolenia na romans z mezatka to jest chodzenie po kruchym lodzie . A romams z zona najlepszego przyjaciela to szalenstwo. Ale jeszcze do zrozumienia. Skoro powiedziala o Was ,to powinna doprowadzic sprawe do konca. Zdecydowac sie ostatecznie i odejsc jak kobieta, ktora popelnila blad zyciowy w wyborze partnera. Nie zrobila tego.Wrocila na lono rodziny. To , ze z Toba od czasu do czasu sie spotka ,nie zmienia sytuacji. Ona jest z mezem, dzieckiem. To jest czarna komedia -probuje zajsc w ciaze z mezem . Czy Ty nie widzisz absurdu w tym. Ta kobieta jest Oszustka i Manipulantka. I Ty chcesz UMRZEC z tego powodu? Artur -jestes uzalezniony od niej emocjonalnie . Musisz sie z tego wyzwolic, przerwac a nie UMIERAC.

Gość arturek25
masz racje elennaaaa kazdy mi to mowi zebym to zakonczyl....ze to taka i taka...ale moje serce jest silniejsze.....kazdy mi mowi ze ona tylko potrzebowala nowosci w swoim zyciu seksualnym itd...wczesniej miala monotomie w zyciu i w seskie tez.....ostania moja rozmowa z mezem powiedzialem mu wszystko to co ona praghbie...i teraz on to wszytsko robi i ona ma jak w niegie...pieze, sprzata, gotuje i ma czesciej ochote na seks i to urozmaica....jestem na siebie zly ze mu dalem wskazowki

Gość Eleeene
nie wiem ,czy mozna kochac dwoch mezczyn. Nawet gdby tak bylo, to uczciwy czlowiek dokona wyboru. Wyboru , by nie krzywdzic zadnej z osob. Drugi mezczyzna bedzie mial mozliowosc ulozenia sobie zycia -normalnego zycia . Rozumiesz -normalnego , bez klamstw , oszukanstwa , z pokazaniem swiatu swej polowki. Chcesz ukrywac sie jak zbieg cale zycie? Ta kobieta zniszczy Cie , jesli jej na to pozwolisz .

arturek25 ciota to ktos kto nigdy naprawde nie kochal A ja myślałem że ciota to pedał, płaczek, laluś, pizda :D

Gość Eleeene
zly mozesz byc , ale nie o wskazowki ,a o to, ze dales sie tak omotac tej kobiecie. ZLEJ KOBIECIE!!!

Gość arturek25
koles mysle ze jestes ciota i zazdroscisz ze kto sie zakochal....bo ty tylko czytasz i sie wypowiadasz jak pedal...a moze masz jakiegos kolesia co cie popycha ?? GOOD LUCK CHARLIE

Gość arturek25
ale ona naprawde ma wspaniale serce....nauczyla mnie wiele rzeczy...pokazala jak naprawde mozna kochac i byc kochnym

arturek25 to pedał, którego nie chce żadna laska :)

Gość Eleeene
Artur- mylisz sie . Pokazala Ci chora milosc . Milosc w jej wydaniu jest egoistyczna , krzywdzaca wszystkich. Wyobraz sobie ile osob bedzie nieszczesliwych w tym poplataniu. Ona jest wlasnie zrodlem tej chorej milosci.

Gość arturek25
jastrzab dobrze ze ty masz wiele chlopcow !!!

Gość arturek25
powiedz co mam zrobic ????? dla niej stalem sie innym czlowiekiem....przestalem calkowicie pic...palic....zaczolem cwiczyc...chodzic na silownie...bylem jej idealem...z nia spelnialismy swoje fantazje.....