Dagi82 0 Napisano Grudzień 19, 2010 Częsc dziewczyny! Czytam Wasze forum już od dłuższego czasu ale dopiero teraz odważyłam sie napisać.Bardzo Was prosze o rade. Mam PCOS, niedoczynnosc tarczycy oraz bezowulacyjne cylke. W związku z tym ginekolog skierowała mnie na laparoskopie. 18 listopada miałam zabieg - sprawdzono drożnosc jajowodów (jest ok) oraz ponakłówano jajniki. od tej pory nie dostałam okresu dzis jest 38 dc. Dzis zrobilam test ciążowy, ale negatywny wynik, jednak strasznie bolą mnie sutki, twardnieją. Czy możliwe, że jestem w ciąży? Od jutra mam brać luteine na wywołanie miesiączki ale nie wiem czy mogę? Prosze o radę, czy któras z Was też miala podobny problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
victoria0424 0 Napisano Grudzień 19, 2010 Skoro lekarz przepisał Ci luteinę na wywołanie to dlaczego nie wesz czy możesz brać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Grudzień 19, 2010 ja jestem pare dni przed okresem i sutki mnie mega bolą, normalnie dotknąć ich nie mogę, a w ciąży nie jestem na pewno, po prostu PMS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagi82 0 Napisano Grudzień 19, 2010 Juz doczytałam:) luteina labo na wywołanie miesiączki lub na podtrzymanie ciąży... Przed miesiączką nigdy nie bolaly mnie piersi, dlatego wydaje mi sie to podejrzane, staramy się o dzidzię już ponad rok i nic:( wiem, że po laparoskopii ewentualna owulacja może wystapic pozniej, ale jak duzo pózniej?' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach