Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cowybrac???

Lokówka czy prostownica??

Polecane posty

Gość cowybrac???

Mam w domu nowa i bardzo fajną prostownice z remingtona, ale niestety nie potrafie zrobic sobie na niej fajnych loków, robią sie "kanciaste", zastanawiam sie nad zakupem lokówki... Na czym robi sie łatwiej loczki?? Bo teraz wiekszosc osób kupuje prostownice 2w1 do loków i prostowania i sobie swietnie radzi, niestety ja do nich nie naleze. Doradzcie

Gość gbnhuyr
najlpeiej to zakrecic na papiloty :o dlaczego wy dziewczyny noszczycie sobie wlosy...?

Gość kofffi
gbnhuyr ja prostuję od 7 lat i wcale nie są jakoś specjalnie zniszczone. chciałam sobie zrobić odwyk od prostowania - wytrzymałam miesiąc, bo bez prostownicy mam zwyczajne siano na glowie -wygląda to strasznie. a prostownica ładnie wygładza i się błyszczą. ja też jestem teraz na kupnie lokówki, bo też kręcenie prostownicą mi nie wychodzi. ale chcę taką 36mm. papiloty są tez do bani ;) ja bym na Twoim mijescu kupiła lokówkę co i sama zamierzam uczynić ;)

Gość cowybrac???
JA tez mam zamiar kupic lokówke bo loczki sa ladniejsze mimo ze od wielu lat prostuje. Jednakze probowalam nie raz to zrobic lokówką i nic nie umiem :(

Gość mowe
Kup sobie lokówkę. Nie jest taka trudna w obsłudze a po użuciu włosy również siębłyszczą.