Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość !!!NAKAMURA!!!

!!!NAKAMURA!!!

Polecane posty

Gość !!!NAKAMURA!!!
no mi sie w diversie spodobal, ale 428zl kosztowal i tak na allegro sprawdzilem, to ten jest jeszcze fajniejszy i 3 razy tańszy, ale te komenty takie dziwne

Gość !!!NAKAMURA!!!
no wlasnie, ciuchy ma niektore naprawde super,a te ceny! najlepiej jakby sie wypowiedzial ktos kto od nich kupowal...

Gość jest cała afera z tym sprzedaw
płacisz dodatkową przesylkę + normalną za np kuriera bo towar jest specjalnie sprowadzany z chyba Hong Kongu więc ta kurteczka wychodzi kilka razy tyle:) ot cała tajemnica. w ich regulaminie jest.

Hmm, często konkurencja wysyła takie komentarze. ;) Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby ktoś z allegro nie przysłał mi produktu (a komentarze mieli różne), także spróbuj. Wątpię żeby coś było nie tak, a nawet jeśli, to wystarczy oddać sprawę w ręce allegro i oni się tym zajmą raczej. ;)

Gość jest cała afera z tym sprzedaw
Lookrecja ale tam masz 80% komentarzy z"podziękowaniami za anulowanie" więc to chyba nie konkurencja. Towar na pewno wysylają ale cena wysylki zwrasta kilka krotnie ot cala tajemnica(ze wzgledu na dłuuugą drogę)

Gość !!!NAKAMURA!!!
No ale na aukcji jest napisane ze przesyłka kosztuje 30zł. moja dziewczyna kupiła kiedys od nich spodnie (za 4,99:-) czekała czekała i czeka, potem pisala do allegro, allegro pisalo ze ma sprubowac porozumiec sie z kontrachentem ktory niodpowiadal, potem konto zostalo zablokowane, a spodnie przyszly... po prawie 2 miesiacach