Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbnhuyr

4 lata razem i nigdy nie spedzilismy wigili razem :o

Polecane posty

Gość gbnhuyr

a jak jest u was?

Gość WNUczka zla chyba
u nas to jest tak, że na kolacje wigilijną moj facet idzie do siebie, przychodzi poznym wieczorem. mieszkamy razem, moi rodzice przyjezdzają do nas, ale z racji tego, że jego mama nie żyje nie chce zostawiać ojca. ja z moimi sie dlugo nie widzialam wiec tez nie zostawie ich

Gość WNUczka zla chyba
ale mi to pasuje, tzn nie przeszkadza. wieczorem i tak sie widzimy normalnie :)

Gość dsfsfdsfd
3lata razem ,facet juz po wigilii przyjezdza

Gość a do mnie
przejadą teściowie i będzie niezły zoolog i będa nocowac bo " wnuki sie ucieszą " nie wiem czy na trzeżwo długo wytrzymam

Gość gbnhuyr
no a my mieszkamy razem tam gdzie studiujemy, na swiet ajedziemy dos woich miast i jakos tak normlane jest ze wigili nie spedzamy razem, tylko ja w swoim domu u mamy a on ze swoja rodzina u babci/ciotki itd. u niego zbiera sie sporo rodziny a u mnie jestem raptem ja, siostry, mama i babcia... generalnie nie jestemy narzeczenstwem, moja mama nie jest jakos za tym zeby spedzac swieta z "obcymi". o ile swieta 4 lata temu rozumiem bo bylismy raptem 2 miesiace razem, 3 latat temu moj tata byl w stanie agonalnym, 2 lata temu kazdy przezywal swieta z tego powodu, ale rok temu znowu oddzielnie, w tym roku tez.. co prawda w 1 albo 2 dzien swiat wieczorem do mnie przyjezdza ale i tak mi smutno, ze w wigilie nawet wieczorem nie przyjedzie albo ze w ogole nie spedzamy jej razem (u mnie czy u niego):(

Gość ej lukrecja
ty nie jesteś gimgowno?

Gość gbnhuyr
nigdy nawet nie rozmawialismy o spedzaniu swiat razem i nie wiem czy mu to zaproponowac... czuje sie jkabym ni ebyla nikim waznym, co z tego ze dostaje prezent skoro nie o prezenty sie rozchodzi...

Gość gbnhuyr
byc moze, ale czy 4 lata razem i mieszkanie razem nic nie znaczy...?

Gość gbnhuyr
hm, mieszkamy w akademiku :o w ciagu roku akademickiego...

Gość fhdvlkdsh
no mieszkamy razem w akademiku w jedym pokoju, nie ze w sensie w tym samym budynku

Gość Hahah Lookrecja i czego
ściemniasz?? :D:D:D Na innym topie pisałaś, że gdyby nie to, że zależy ci na dobrej atmosferze wśród rodziców w święta ubierasz choinkę, a święa to durny katolicki wymysł, którego nie obchodzisz :o :D:D Pogubiłaś się już w swoich ściemach kretynko? :D:D