Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc mniej weic

Przelumaczcie to kolezance prosze- rosysjki -fragment listu

Polecane posty

Извини буду писать по русски) Если это он вас попросил написать что у него есть девушка) можешь передать что я и так об этом догадывалась) и поэтому мы уже как месяц вообще никак не общаемся) это его выбор и я его приму таким какой он есть) а пишу я ему может не как другу но просто потому что он хороший человек) и мне нравится с ним общаться... у меня сегодня день рождения и я ни по каком случаи не буду грустить)))))))) можешь ему передать пускай не переживает по том случаи как мне это сказать))) желаю вам удачи)

ахахаха и еще я считаю все это глупо прям как детский сад)))) извини

Gość zzxx
Przykro mi, będę pisać w języku rosyjskim) Jeśli to ty poprosiłeś go, aby napisał, że ma dziewczynę) może przekazać to, co już domyślił się), więc mamy miesiąc nie komunikowanie się), to jego wybór, a ja zaakceptowałem to co jest) jak piszę, że nie będziesz jako mój przyjaciel, ale dlatego, że jesteś dobrym człowiek) i lubię się z nim porozumiewać ... Mam dziś urodziny i nie będę w żadnym przypadku smutny )))))))) można to zostawić nie martw się jeśli powiem))) Życzę powodzenia) jakoś tak

Gość zzxx
a po co te nawiasy???

to mi translator tez przetlumaczyl, ona musi wiedziec czy facet jej nie oszukuje. A te nawiasy? to chyba w rosji zmiast :) pisza )

tlumaczcie proszę :)

Gość jeszcze jeden
Co tłumaczyć? Przecież zzxx przetłumaczyła.

Gość ale to jest tlumaczenie
z translatora, a ja chce dokladne

Gość jeszcze jeden
Извини ---przepraszam (tak jest dokładnie) :D

Gość jeszcze jeden
Извини буду писать по русски)----przepraszam,będę pisać po rosyjsku. Если это он вас попросил написать что у него есть девушка) ----Jeśli to on cię prosił o to,aby napisać,że on ma dziewczynę можешь передать что я и так об этом догадывалась) и поэтому мы уже как месяц вообще никак не общаемся)----możesz przekazać,że ja domyślam się tego i dlatego my już miesiąc jak w żaden sposób się nie kontaktujemy. это его выбор и я его приму таким какой он есть) а пишу я ему может не как другу но просто потому что он хороший человек) и мне нравится с ним общаться...----to jego wybór i ja go przyjmę takim jaki on jest,a piszę mu może nie jak koledze(przyjacielowi),a po prostu dlatego,że on jest dobrym człowiekiem i mnie podoba się utrzymywać z nim kontakt. у меня сегодня день рождения и я ни по каком случаи не буду грустить))))))))----ja mam dzisiaj urodziny i ja w żadnym wypadku nie zamierzam się smucić. можешь ему передать пускай не переживает по том случаи как мне это сказать))) желаю вам удачи)------możesz jemu przekazać,aby się nie martwił tak jak mi to powiedział. Życzę powodzenia.

Gość ale to jest tlumaczenie
dziekuje bardzo :****

Gość jeszcze jeden
ахахаха и еще я считаю все это глупо прям как детский сад)))) извини-----Ahahaha, a jednak myślę, że to głupie, tak jak przedszkole)))) przepraszam. Tyle.:)

Gość po co ktos tlumaczy z
translatora? Chce debil zablysnac czy uwaza autora za glupiego? Niech chcociaz ma rozum i napisze ze to tlumaczenie z google. Podszywac sie pod tlumaczenie z translatora i to tak nieudolne to dopiero dno:O

Gość dzony siwy was
Przepraszam,bede pisac po rosyjsku.Jeśli to on Cie poprosil zebys napisala ze ma dziewczynę to możesz mu przekazac ze sie domyslalam.Dlatego juz miesiac nie mamy zadnego kontaktu.To jego wybór i akceptuje go takim jaki jest.Piszę do niego nie dlatego ze jest moim przyjacielem lecz dlatego ze jest dobrym czlowiekiem i lubie jego towarzystwo.Mam dzisiaj urodziny i w żadnym wypadku nie mam zamiaru sie smucić.Możesz mu przekazać zeby nie przezywal.Zycze Wam powodzenia.hahaha i jeszcze uwazam ze zachowujecie sie jak w przedszkolu.Przepraszam.