Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FRETEJJJ

myślę o samobójstwie

Polecane posty

Gość oczko300
dlaczego ?

Gość gjjsag
dobrze ze tylko myslisz

Gość zzxx
każdy kurwa myśli!

Gość hłehłehłe
a Ty myślisz , że grabarze nie mają co robić koorwa ? :O

Gość Violla.
ja tez ale sie boje ze mnie uratuja i co wtedy?

Gość Comendante
najlepszy jest tlenek węgla.... marzenie....

to nie rozwiązanie... a co jest rozwiązaniem? ku­rwa! problemy czasem są nie dopokonania... taki los... karma... tak musi być... i samobój też może musi być...

Gość zabić jest jest chvjowo
bo wtedy idzie sie do piekła

Gość FRETEJJJ
ZGUBIŁEM sens życia nie mam zadnych znajomych straciłęm nadzieje na lepsza przyszłosc

Gość jest po śmierci,,,,,,
Comendante a piekło codzienności i problemów ? chyba większego nie ma!

Brat cioteczny skoczył z mostu miał 19 lat Brat rodzony jego dziewczyny ożenił sie z jego siostrą po 10 latach obwiesił się. Naprawde Chcecie do nich dołączyć ?????????????????

"Samobójstwo nie jest kwestią wyboru, następuje, gdy cierpienie przekracza siły do walki z nim"

a źle mają ci co nie zyją? skąd wiecie co "tam" jest? może nie ma nic... pustka i oby tak było...

Gość FRETEJJJ
boje sie przyszłosci nigdy nie załoze rodziny, nie bede miał kobiety

fretej mam podobne odczucia, z tym, ze jestem kobieta i mam obawy ze nie bede miala mezczyzny

a ja wam poradze: cieszcie się że nie macie partnerów...żon mężów i jesteście wolni! jak byście mieli taką żonę jak ja, to byście prosili o śmierć bo wiekszej kary niż taki partner życiowy to być nie może! okazała się wredną pustą pospolitą szmatą która myśli tym co ma między nogami a łeb ma tylko po to żeby włosy rosły... a rozwód z tym wynalazkiem to gorsze niż przeprowadzka żydów do ziemi obiecanej przez Mojżesza! jaki ja byłem szczęsliwy jak nie miałem zony! nie wrócą już tamte piękne samotne dni bez problemów i tej szmaty.... :(

comendante, to weź no się rozwiedź. jeśli jest problem jest i rozwiązanie, dlaczego zakładasz, z góry, że tego nie zrobisz?

sie rozwodze.... ale to nie takie proste... ta szmata i jej skurwiała mamusia mnie oszykały na pieniadze... i jeszcze mi alimenty przywala bo szmata nigdy do pracy się nie garnęła.... ma kiepską pracę... brak perspektyw... a rozwód to najgorsze co mnie w życiu spotkało... i ta szmata jeszcze łape wyciąga po moją działke... ale że nie było intercyzy to chuj ja ma kredyt ona jeszcze ode mnie pieniadze wyciągnie... ten świat jest tylko dla ludzi podłych zdegenerowanych bez uczuć i jakiegokolwiek sumienia... a najwieksza dewota to para religija na pokaz moja obłudna i zakłamana teściowa.... dobrze że mam sumienie bo dawno by miały te kurwy łby szpadlem ujebane przy samej dupie a ich skurwiały dom poszedłby z dymem...

znaczy ja mam kiepska pracę z poprzedniej mnie podstępnie zwolnili ale znalazłem szybko inną bo przeciez jestem odpowiedzialny facet... szmata nigdy nie pracowała a jak nawet raczyła popracować z miesiąc to miła taka filozofię że jej praca - jej zarobek -jej pieniadze. moja praca - nasze pieniądze... fajnie?

aluchaj, ale kto powiedział, że ona dostanie to, czego chce? zatrudnij dobrego adwokata, jakiegoś zdolnego, to cię wybroni, ciebie i twojego majątku!

Gość tak bywa ze za błędy się płaci
Comendante trzeba było byc czujnym

czasem bycie czujnym nie pomaga albo inna opcja - nasz comendante poleciał na ładną buzię :D

Gość tez tak myślę
ładna dupcia co myśli puśka :D