Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbara_warszawa77

co robić teraz przed świętami?

Polecane posty

Gość barbara_warszawa77

A ja właśnie czytam książki po przyjściu z pracy. Porządki zrobiłam 2 tygodnie temu. Prezenty kupiłam przez internet. A jedzenie na Wigilię mam zamówione (składamy się z ciotką i mamą). Więc dziś po przyjściu z pracy dzieci będą ubierały choinkę, a ja przeczytam powieść Piotra Kołodziejczaka "Bo wiesz..." Wcześniej dosłownie połknęłam jego książkę "Puść już mnie". Obie kupiłam mamie na prezent pod choinkę. To był strzał w dziesiątkę. Nie macie jeszcze prezentu, poradźcie się mnie.

Gość nie rób takej miny bo ci tak z
hmm zalisz sie czy chwalisz?:>

Gość lalka petronelka
ja tez sobie leze calymi dniami pod kolderka i czytam oraz TV a w czwartek spakuje walizke bo w piatek lece na swiateczne wczasy w Tunezji:) nawet choinki u siebie nie musze ubierac.

Gość ghggggggggut
lalka petronelka ja tez sobie leze calymi dniami pod kolderka i czytam oraz TV a w czwartek spakuje walizke bo w piatek lece na swiateczne wczasy w Tunezji nawet choinki u siebie nie musze ubierac. pisałaś mi,że taka wycieczka kosztuje około 2500,możesz napisać co jest w tej cenie i ile kasy trzeba wziąć ze sobą,żeby nie skrobać się po tyłku...chciałabym jechać z mężęm na taką wycieczkę,on twierdzi,że drugie tyle trzeba wziąć,żeby głodno nie chodzić

Gość sprzątasz raz w miesiącu
???????????????????????????????????????????????????????????????