Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maz zrozpaczony

kobiety panie dziewczyny POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość maz zrozpaczony

Moja żona chce na gwiazdkę sukienkę taką jak miała Marta Żmuda w tańcu z gwiazdami to link http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://polki.pl/work/privateimages/formats/GALLERY_MAIN/25916.jpg&imgrefurl=http://polki.pl/party_o_nich_jest_glosno_galeria.html%3Fgalg_id%3D10002735%26ph_center_01_page_no%3D1&usg=__nZIZX_SCztOhNDAL1gb1yp2weHU=&h=489&w=367&sz=32&hl=pl&start=0&sig2=xXuTx-s0ebZvY_MXoAVAEA&zoom=1&tbnid=cIUfZM6Q5RlFaM:&tbnh=135&tbnw=99&ei=OzkPTeKMIs6Gswbxqe3gDA&prev=/images%3Fq%3Dmarta%2B%25C5%25BCmuda%2Btrzebiatowska%2Btaniec%2Bz%2Bgwiazdami%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DX%26rlz%3D1G1GGLQ_PLPL342%26biw%3D1015%26bih%3D537%26tbs%3Disch:10%2C3&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=758&vpy=50&dur=498&hovh=246&hovw=184&tx=111&ty=152&oei=OzkPTeKMIs6Gswbxqe3gDA&esq=1&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:5,s:0&biw=1015&bih=537 GDZIE TAKĄ KUPIĆ?

śli miała ją w tzg to z pewnościa była szyta na miare z projektu ich stylistki :P podejrzewam że identycznej w sklepach nie znajdziesz, weź lepiej zdjęcie, wymiary żony i śmigaj do jakiegoś dobrego krawca :)

Gość bolijk
śmieszne,ale baby mają wymagania,niech sobie idzie do krawcowej i zamówi taką,chłop ma wszystko robić?ciekawe po co jej taka kreacja,ma zamiar iść na bal dla vipów?

Gość maz zrozpaczony
no własnie pisałem meile do kilku dobrych sklepów i nie mają:(

Gość ;8hjnbn
jakie żałosne,papugować kogoś,nie ma własnego stylu?a może myśli,że stanie się piękna jak MArta żmuda,jak włoży taką samą kiecke.Współczuję ślubu z pustakiem

Gość maz zrozpaczony
;8hjnbn moja żona jest NAJPIĘKNIEJSZA i zasługuje na wszystko co najlepsze, nie prosiłem o ocenianie mnie czy żony tylko o informacje gdzie dostane taką sukienkę

Gość uyh
założę się,że to spam,zaraz pojawi się link z takimi kieckami :P

Gość mnbvyysuka
chyba jakaś zakompleksiona ta twoja żona,kopiować byle gwiazdkę,mogłaby chociaż zaprojektować sobie inną długość,albo jakieś dodatki

Gość maz zrozpaczony
to nie spam... musze znaleźc tą suknię:(

Gość ludziska
ale wy tepi jesteście... założe się że prawie wszystkie by taką sukienkę chciały. Facet chce kupić to zle? Ciekawe czy wasi by się tak starali?

Gość xmaniol
właśnie,masz żonę bez własnego stylu,a czy jest najpiękniejsza na świecie?pokaż zdjęcie to ocenimy.Prawda stara jak świat,tylko brzydkie baby kopiują styl innych kobiet,oczywiście pięknych,bo im zwyczajnie zazdroszczą

Gość ludziska
co do tej sukienki to serio chyba jedynie dobry krawiec

Gość normalniewiesz
mó się stara bardziej,zapożyczył się na prezent dla mnie.

Gość maz zrozpaczony
jakie kopiowanie? to ciekawe dlaczego kupujecie sukienki czy bluzki takie jak ma znajoma lub 500 innych kobiet? idziesz do sklepu kupujesz ciuch a juz 20 osób przed toba tez go kupiło. To jest oryginalność? żenujące. Powiem tak zazdrośnicy niech się nie udzielają

Gość bluiojoppp
ja nie kupuję takich samych ubrań,jak ma ktoś,a wręcz przeciwnie,mam swój styl i nienawidzę wyglądać jak inni.W moim środowisku znajomi śmialiby si ę ,jakbym wyskoczyła w sukni żmudy

Gość 0jjbvbt6
już wolę kupować w lumpeksach,niż wyglądać jak wszyscy

Gość maz zrozpaczony
obracamy się w różnych środowiskach po prostu.

Gość vybsbashq
ta suknia jest ohydna,świeci się jak psu jajca,a kolor jak z rynacza

Gość maz zrozpaczony
Tylko że WSZYSCY tej sukienki nie mają. A do lumpeksu bym nawet nie wszedł:/ nawet gdyby ta sukienka tam była...

mężu, po co dyskutujesz z zazdrośnikami? :P nie widzisz że żółć bije z nich z każdej strony :P sukienka czy łądna czy brzydka nie nam oceniać - tak jak wspomniałam modele z tańca z gwiazdami są szyte na potrzeby programu, tak wiec nie spodziewaj sie że można ją kupić w jakimś sklepie. zasuwaj do krawca, innej rady nie ma ;)

Gość maz zrozpaczony
dzięki:(