Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona 27

Efectin Er 75-brał ktoś? jakie macie zdanie

Polecane posty

Gość przestraszona 27

witam, niedawno lekarz przepisal mi ten lek jak w temacie,i tak sie zbieram na odwage czy go brac, nie kazal czytac recenzji i ulotek ale nie moglam, poczytalam i sie troche boje:( tymbardziej ( o tym mowilam lekarzowi) ze do poznego popludnia jestem w domu sama z 2 latkiem, no i sie boje czy dam sobie rade, wiecie na poczatku organizm ma sie przyzwyczaic do leku dodam ,ze lekarz swtierdzil u mnie (i sie zgadzam) depresje ląkową, nerwice, od lipca mam napady, i rozne schizy , ze umre itp, mialam szereg badan bo mialam rozne objawy (kolatania serca, dusznosci) teraz tez miewam ataki ale juz sie tak nie boje, jednak to mi utrudnia zycie, ponoc ta kuracja 3 miesieczna tym lekiem ma mi pomoc doradzcie, tzn powiedzcie mi jak po tym leku sie czuliscie, ja sie boje tych pierwszych dwoch tyg, zebym mogla w 100 % zajac sie synkiem,

Gość przestraszona 27
bardzo prosze o jakies wypowiedzi

Gość przestraszona 27
jak mowil dr jest to lek najpopularnieszy i bezpieczny, to samo wiem od farmaceutki ale jednak to antydepresant a nie aspiryna, i tak sie miotam

Gość przestraszona 27
bede wdzieczna jesli ktos napisze jakie ten lek daje efekty i jak sie po nim czuliscie etc

Gość przestraszona 27
widze ze nikt nie bral? to w sumie dobrze ale coz liczylam na czyjas jakakolwiek wypowiedz

Gość przestraszona 27
podnosze

Gość przestraszona 27
nikt nic nie wie?

Gość przestraszona 27
up