Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

just_a_little_girl

złamałam zęba !! a studniówka już za miesiąc ..załamana..

Polecane posty

miałam niefart jezdzac skuterem śniezynym po polach trafiajac na wyrwe i udezyłam sie o szybke ochronna :/ zbiłam zeba (dwójke na dole)ale pionowo..tak że nie widac by cos sie stalo jest taki płaski :( masakra... dzis mam isc do dentystki... mówila ze go odbuduje. jak to jest z tym odbudowaniem zęba.. czy to sie nie kruszy,szczerbaci.. :(

ja wlasnie dzisiaj rano uderzylam sie o szklanke i ukruszylam kawałek górnej 2 w samym rogu i troche 3 obok, zamiast do szkoly pojechalam do dentysty, ktory najpierw mi powiercil w 2, i ja opilowal tak ze mialam krotsza, a potem powiedzial ze w 3 mam dziure na zawnetrzej stronie i ze najpierw musi mi ja wyleczyc, dostalam znieczulenie , i powiercil mi z pare minut po czym podobno krwawilo i ze dziura jest duza, i od tego tez mi sie zlamaly te zeby bo sa slabe, mam wlozone jakis opatrunek i mam z nim chodzic tylko chodzi mi o to ze sylwester niedlugo a widac ze mam ta 2 krotsza, i ze w 3 jest dziura

o kurcze to naprawde masz niefajnie :( współczuje a ja byłam z 2 h temu u dentystki i zrobila mi tego zęba .. bałam sie że beda jakies komplikacje ale wszystko poszlo ok.. ale baaardzo bolalo :( efekt.. hmm powiedzmy ze jest takie ząbek jaki byl ale dziwne uczucie bo jest taki malo sliski... :)