Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewyrabiajaca

No ja Cie kurwa!!!

Polecane posty

Gość żur na zakwasie
i go lu.

Gość aleee to juuzzz byllooooo
corke czy matke?

Gość stara rumpa
kto ??

prababke! wiadomo ze z dachu sople zwisaja to nie,l musiala lazic z jakims kijem i je zrzucac to teraz ma!!!wybite okno w pokoju!!!ciekawe kto i za co je wstawi do jasnej cholery!

Gość dobrzeee ciii taaaak
kto ? Ty masz wiecznie jakies problemy , albo pozyczasz na forum kase albo klniesz od rzeczy :O

Gość lili va n ili]
:D

nie mozesz sie wyprowadzić jak Ci tak wszystko przeszkadza ? :O

dobrzeee ciii taaaak a dasz mi na mieszkanie?! ciekawe jak bys sie czul/czula jakby Tobie ktos przy takiej pogodzie z wlasnej glupoty wybil okno!

No dobra ale to Twoje okno ?Miałam gorzej , nie mialam gdzie mieszkać , ciągle szukałam pracy znalazłam byle co wynajełam mieszkanie i sie wyprowadziłam i mam ''swój'' kąt . Nie narzekaj do cholery wiecznie , masz bynajmniej dach nad głową !

podpaski na piecu ahahahaha :D chcąc nie chcąc musisz to przetrawić , masz gdzie spać . Jak Ci nie pasuje to przecież nikt Ci nie karze tam siedzieć , jak się chcę coś zdziałać to sie działa jak wiem jakie są realia ,że nie ma pracy , że to ,że sramto ...ale da się naprawdę.

ona ma swoj pokoj. i tak, to ta sama babka. dobrzeee ciii taaaak to ciesz sie ze Ci sie udalo.myslisz ze ja nie probuje? moglam zostac na stancji na swieta to nie, mysle, przyjade do domu, spedze czas z nimi. i po kiego? zeby teraz tak sie meczyc?!

w morde go i nozem - a już wiem to był ten temat z piecykiem kaflowym ? Ze sie roznosi po mieszkaniu smród ?

tak. i nie dosc ze takim piecykiem trudno nagrzac mieszkanie to teraz juz bedzie zupelna lodowka:(ja albo ja w jakis sposob usmierce albo w koncu siebie bo nie wytrzymam...

To nie jest kwestia '' tego , że mi się udało '' ja zapierdalałam na dwie zmiany żeby uzbierać nędzne grosze na mieszkanie .. a Ty ja zauważyłam , że ciągle stękasz i prosisz sie o pożyczki i jeszcze wiecznie Ci źle . Mieszkasz na stancji , przyjechałaś do rodziny i jeszcze pieprzysz o tym oknie , przecież nie jest Twoje a Ty jesteś taką egoistką , że tylko patrzysz na swoją dupę !

jak nie jest moje?! okno jest w pokoju w ktorym spie to mam byc zadowolona ze jest wybite?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!chyba Cie popierdolilo.

To wróć na stancję - będziesz miała ciepło . Boże to starsza kobieta , tak ? Trochę szacunku , ja wiem , że podpaski na piecyku to może nie jest normalne , ale Oni mają taką mentalność :D . Wyluzuj trochę . Nie patrz tylko na siebie , ciągle piszesz tylko ' ja to , ja tamto ' a gdzie w tym wszystkim są inni ?

Nie kochana nie popierdoliło mnie bo mozesz wracać na stancje ? Siłą Cie tam trzymają ? To Ty masz coś nie tak w tej główce . Zamiast stękać weź się złap jakiejś roboty i jak Ci tak zimno to wymień to okno . A nie siedzisz i jęczysz jak to Ty sie nie męczysz .. zrób coś kur.wa z tym !

Gość paradise love
Pamietam, matka zabrala Ci stypendium itd. Nieciekawie masz, ale zaraz po swietach mozesz wrocic na stancje.

a znasz jakas starsza kobiete w wieku 90 lat ktora biega na okolo domu z patykiem i straca zima sople?! nie moze jak inne babki lezec w lozku tylko bierze sie za takie glupoty!

dobrzeee ciii taaaak nie znasz mojej sytuacji to sie nie wypowiadaj i nie dawaj rad ktore sa gowno warte bo zadnej nie moge zastosowac.

Gość A tak w ogóle
Niewyrabiająca - ja myślę, że szpital bez klamek z chęcią dałby ci schronienie:)

kurwa ! to normalne ciemnoto , ze ise strąca sople :O żeby potem taki ciołom jak Ty nie przebiło na wylot łba . Myslisz Ty w ogóle mieszkałam w bloku i u nas tak samo kazdy je zrzucał . Skąd Ty żes sie urwała ? Nie mozesz zastosować rad ? nie mozesz iść do pracy ? Kurwa powiedz , że Ci sie nie chce . Wolisz stękać i żebrać na forum ?