Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaahhg1990

CZY JA SIĘ NIM BAWIĘ ???????????????????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość kasiaahhg1990

Od około miesiaca jestem sama poznalam w tym czasie dwoch chlopakow (jeden z nich ze mna pracuje i widze sie z nim codziennie ) z zadnym z nich nie chce byc ale brakuje mi bliskosci czuloci itd. i spotykam sie znimi jednoczesnie tzn . jeden przyjechał do mnie w sobote z drugim spotkalam sie w niedziele :p jeden i drugi chce ze mna byc .. ten Z PRACY nawet o to mnie w niedziele prosil ja stawiam sprawe naprawde bardzo jasno jednemu i drugiemu powiedzialam ze mozemy sie spotykac ale o zwiazku nie ma mowy bo moge ich zranic bo za malo czasu uplynelo od rozstania z bylym ... CO o tym myslicie ?? nie wyzywajcie mnie od dziwek bo z zazdnym z nich nie uprawialam sexu i nie zamierzam ...ale chcialabym kogos sobie znaalesc a przeciez nie moge tego zrobic gdy nie poznam dobrze faceta czy ja postepuje fer ??

Gość kasiaahhg1990
uppp

Gość Billiana Gates
Słusznie, znajdź sobie jeszcze kilku pospotykaj się z nimi parę lat, poznaj ich a może kogoś wybierzesz :) Eh a to zawsze facetom się obrywa, że kręcą z dwoma laskami na raz:)

Gość kasiaahhg1990
heh no w sumie to miałabym taka mozliwosc ale 3 sobie juz odpuscilam nawet sie do niego nie odezwalam :P kurcze zaczynam miec metlik w glowie czy ja zle postepuje ??

Gość kasiaahhg1990
no własnie .. bo doszłam do wniosku ze teraz to do powaznego zwiazku poszukam sobie faceta ktory bedzie mi bardzo pasowal pod wzgledem harakteru i nie tylko nie zamierzam sie pakowac w kolejny zwiazek bez przyszlosci tylko wybiore najlepszego...

Gość kasiaahhg1990
zrobie kastink na najleprzego kandydata i wybiore tego z najgrupszym portfelem i największymi mieńśniami :)

Gość kasiaahhg1990
żaden o sobie nie wie ... ja po poprostu chce ich lepiej poznac ..

no to nie życzę podobnej sytuacji tobie ... a jak się strasznie zakochają bo tego nie możesz zabronić im..... to jednego z nich zranisz...tak więc podejmuj szybko tą swoją decyzje

Gość uklfi;iutyi
e tam i tak ktoś kogoś zrani i ktoś będzie cierpiał, pewniak 🖐️

Gość Kapitan Bomba!!
jak nie chcesz sexu to szukaj frajera, kolesie wcześniej czy później kopną ciebie w dupsko :], jak chcesz się poprzytulać to kup se misia :] ani nie chcesz związku ani sexu to co ty myślisz ze oni to jakaś samopomoc chłopska typu "Choć przytul mnie a teraz idź do domu" Weź kowadło i walnij się w czerep :]