Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w przyszłości lepsza

Odchudzanie ,kto się przyłącza ?

Polecane posty

A więc ważę 75 kg i mam 175 chciałabym schudnąć jak na razie do 60 kg, bd miała dietę na 600 cal. A i co zrobić by nie została mi skóra ? No i piszcie własne pomysły na schudnięcie:)

Gość Fitsportok
Dieta i ćwiczenia minimum 3 x w tygodniu. Drastyczne cięcie kalorii to błąd. Odbije się to na zdrowiu, no chyba iż sama waga jest ważniejsza to się nie odzywam. Jeśli chcesz profesjonalnego poprowadzenia przez specjalistę, to załóż wątek w http://sportbb.pl/viewforum.php?f=9 Specjalista od odchudzania zajmie się Tobą. Pozdrawiam.

Jednak ja prowadzę już bardzo aktywny tryb życia ciagle w ruchu i wg, ale strasznie dużo jem .;/ więc to bd najlepszy sposób.

Gość pomarańcza mądrze gada
możesz sobie zrobić jakąś oczyszczającą dietę na 5-7 dni ale pózniej lepiej jest po prostu nie ograńczyć kaloryczność ale zmienić rodzaj produktów które jesz. I powoli ale systematycznie wprowadzać zmiany i sport. Inaczej narobisz sobie biedy no i jojo będzie często Ci towarzyszyć Zresztą do wzrostu 175 cm 60 kg to troszku mało jak na 'normalne' (tzn. nie pokazy mody itd) warunki

Gość ALONHA
WAZE 74 I MAM 170 wiec sie przylaczam

Gość ALONHA
jestem dzisiaj caly dzien na serkach wodzie i marchwi.spacer godzinny po najwiekszych zaspach jak wrocilam padlam.zapisuje sie na taniec 2 razy w tygodniu

Gość ALONHA
jestem dzisiaj caly dzien na serkach wodzie i marchwi.spacer godzinny po najwiekszych zaspach jak wrocilam padlam.zapisuje sie na taniec 2 razy w tygodniu

Gość ALONHA
mysle o 60 kg albo 55.cale 19kg do zrzucenia

O to nie bd sama ! Pomarańcza może i mało ale u każdego masa jest inna w stosunku do objętości :)

Gość ALONHA
a jak planujesz cwiczyc?

Gość ALONHA
mi to brak towarzysza w realu ktory by ze mna cwiczyl.jestes moze ze stolicy?

Alonha jak chcesz moge ci wysłac rozpiski na każdy dzień tygodnia co do jedzenia tylko nie dziś bo nie wiem gdzie to mam :)

Jestem z okolic zakopanego ;/ Brzuszki i rowerek, 100 brzuszków i 15 minut rowerka. Wg mnie najskuteczniejsze ćwiczenia. :)

od jutra, to ci wyśle :)

na razie jednorazowo a jak bd miała czas to dwa razy po 15 min i 100 b.

wybieram sie juz do snu.napisz pozniej jak Twoja dieta jak sie czujesz na niej.jade na serkach dzisiaj i powiem ze juz mam goraczke.do jutra:)

sorki ze nie napisałam ci tego rozkładu jedzenia ale mi net siadł i pisze z tel ;/ Dieta fajnie zjadłam gotowane mięso z kurczaka i ziemniaka i sie czuje dobrze \:)

Gość SenioRritta
od 2 tygodni ograniczam jedzenie czyli rano ciemna bułka z sałatom szynką serem i pomidorkiem albo płatki potem obiad jakies warzywa na parze i ryba albo piers z kurczaka a na kolacje jakas salatka lub ciemne pieczywo z serkiem a jak miałam ochote cos zjesc to jeszcze dodatkowo jadłam grzanki z serkiem i dzieki temu z 75 teraz waze 65 i mam nadzieje ze bede ważyc tak z 55;) najważniejsze to nie jeść słodyczy

Gość SenioRritta
i do tego jeszcze nie jem smazonych rzeczy a wieczorem skacze na skakance i robie 50 brzuszkow

Gość eojdf132jhdxbfd
ja mam 170cm wzrostu i 74,8 kg:) ale schudłam z 106

Dalej nie mam netu ;/ możesz :)

Gość *liliann
"w przyszłości lepsza" a w jakim Ty tempie chcesz schudnąć? Obcięcie kalorii na 600, kiedy ogólnie jesz dużo to nic dobrego Ci nie da i nawet jak schudniesz to zaraz przytyjesz. Ja schudłam zdrowo w ciągu tego roku 20kg. Z 78 na 58, przy wzroście 171cm. Nie głodziłam się i ćwiczyłam, przez co mogłam jeść więcej niż jakbym nie ruszała się nic.

W 5 miesięcy . Tyle za ja bd później jeść zdrowo i mało

Gość KREOLKA :)
Hej,a czy ja też mogę przyłączyć się do Was? Pojęcia nie mam jak ta dieta wygląda ale za to wiem,że trzeba schudnąć :) Od jakiegoś czasu walczę z wagą- powoli ale skutki są. A do tego kręcę hula-hop i trochę skaczę na skakance. Na razie i jedno i drugie mnie męczy ale trzeba ćwiczyć+ dieta. Hula hop to fajna sprawa tylko trochę słabo mi idzie ale wydaje mi się,że z czasem opanuję je i będzie coraz lepiej,a do tego trochę brzuszków.

możesz jeśli bd na diecie do 800 kalori

Nikt nie pisze .. aj . Ja w święta zaszalałam ;/ i zjadłam tyle że mnie do teraz brzuch boli ... Ale od jutra zaczynam znowu:) jeśli odwiedaacie ten wątek napiszcie jak wam minął trudny okres czyli święta :)

No i po diecie .. Trzeba zacząc od nowa ;/ niestety nikt tu nie pisze ... Chyba tak na poważnie zaczne 2 stcznia bo teraz wiem że w sylwestra znowu bd żreć :)