Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXisssXX

Co sądzicie o tej sukience??? Koronka

Polecane posty

szał ciałłłł -> niestety zgadzam się z szał ciałłłł . Autorka miała przedstawionych wiele innych możliwości bardzo zbliżonych do sukienki która pokazała mimo wszystko nie jest nimi zainteresowana. XXisssXX-> jeśli ci się podoba akurat ta która wybrałaś i chcesz ją kupić to nie ma sensu zawracać sobie głowy naszymi opiniami . Dla mnie jest tandetna dla ciebie może być idealna i tak jest super. Ja jej nie kupie i nie będę nosić tylko ty. Przynajmniej jest różnorodnie. Ty masz się w niej dobrze czuć nie ja. Jeśli ktoś nagadałby mi że coś co chce kupić jest tandetne do kitu mimowolnie zastanawiałabym się nad tym jednak i tak bym to kupiła. Twój styl, twoje ciuchy, twoje pieniądze, twój wygląd. Dostałaś kilka propozycji jeśli szukałaś czegoś mniej wyzywającego mniej tandetnego bo to cię martwiło w pierwszym poście. Nie przekonują cię i tamta jest twoja idealną to kup ją po prostu.

Gość kurczak zieleniec
o w mordę! co się stało z Borsukiem? Kobita wygląda jakby leciała na ostrych prochach.

Gość XXisssXX
Nie, nie kupiłam jej:p i po waszych opiniach chyba nie kupie. Może znajdę coś w sklepie. Chodzi tez o to ze jest w przystepnej dla mnie cenie bo niestety w tym roku nie moge zaszalec. No a niestety te ladne sukienki z "wypelnionymi plecami"... ich ceny są jak dla mnie za wysokie.