Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pj+.tg

Oto i cala prawda o mezczyznach

Polecane posty

Gość Pj+.tg

A oni wszyscy sa tacy sami,tylko seks i ruchanie im w glowach,zenia sie aby ruchac bez konca,narobia bahorow i zawina ogon spierdalajac od dzieci i zon jak kangury w podskokach widzac mloda dupe:o

wszyscy? chyba raczej nie ..nie mozna szufladkowac wszystkich ale jakby nie patrzec masz troche racji z niektorymi:(

Gość Pj+.tg
Niektorymi?mam 27 lat i doskonale widze ze im tylko na jednym zalezy slodko tlumiac to przykrywka zwana miloscia:o

Bo to wina kobiet.One wybierają tylko tych,co dobrze bajerują i dają się omamić sztuczką,a potem płaczą że faceci są do kitu.Gdyby myślały głową a nie łechtaczką to by nie cierpiały

Ona ma dużo racji.Bo ci porządni faceci zazwyczaj są zawsze sami bo nie umieją bajerować kobiet i nie są przebojowi

Gość wyluzuj czaszke
kangury...:) dobre...Ja nie spier..., to ode mnie spier...ją:)

Gość Pj+.tg
ja szukam dobrego wiernego spokojnego faceta a co znajduje?albo bande ruchaczy albo wrecz przeciwstawnie aspoleczne ufa(cos w stylu prawiczkow stad)szukajacych zastepczyni matczynego cyca i sponsorki najlepiej:o

Gość zoo
To raczej wina obu stron. A inaczej myśląc - gdyby ruchaczom nie dawać to by gwałty i prostytucja się szerzyły.

Gość zoo
I dalej - ruchacze wyginął to zostaną sami spokojni pół-łimpotenci. :classic_cool:

Gość zoo
chyba nie muszę mówić że wkradła się literówka

Pj+.tg-Rozumiem że jesteś samotną matką,która poszukuje męża i ojca dla swoich dzieci?

a czemu sie dziwisz autorko? wy wolicie umiesnionych a my wolimy nowe cipki, biologia

Gość wyluzuj czaszke
Pj...Ja juz byłem w twoim typie ale po 2 latach laska nagle sie odkochala wiec dalem sobie na wstrzymanie

umieśniony, agresywny, pewny siebie, w sumie starczy odpowiedni wyglad i pewnosc siebie, zreszta jezeli sie ma taki wyglad to kobiety zadbaja zebys nie był niesmiały czyli jebiesz wszystko albo ladujesz na kafe

Gość JASNE ZE TAK!
tez mam 27 lat i stwierdzam TO SAMO co Autorka! Tylu ile ja oszustów juz poznalam to zadna moja kolezanka nie zazna cale zycie! ruchacze do potęgi ntej! mam dobrego znajomego ktoryzdradza zone i uwaZa ze jest ok:)) takze coz... albo pierdolic ich wszystkich albo byc samą Autorko- chyba nie mamy innego wyjscia bo co nie poznam jakiegos gada, to tak sypie bajerą-tylko do czasu seksu...potem jakos bajery sie koncza..... i kolejna i kolejna....byle zaliczyc

Gość wyluzuj czaszke
No tak...bo ja jestem z późniejszej, tej zdrowej emocjonalnej półki a nie doskoczek-odskoczek