Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pj+.tg

Oto i cala prawda o mezczyznach

Polecane posty

paradoks polega na tym, że są faceci którzy byliby wierni i kochaliby was naprawdę, ale oni nie są dość męscy z wyglądu, cipka nie jest mokra i macie ich w doopie, a ci męscy z wyglądu będą jebać na potęgę, skoro mają okazje to działa jak natura chciała, dobór naturalny

Gość zoo
dobry bajer nade wszystko i nikt mnie nie przekona, że nie. :classic_cool: ale idąc tokiem myślenia mystery to jednak kobiety mają gorzej w życiu. facetowi trafi się piękna i wierna, ale kobiecie nigdy męski i wierny. czyli nie jojczeć proszę

Gość Pj+.tg
Pokaz mi dobrego wiernego spokojnego madrego nieglupiego faceta?biore w ciemno:o i jeden warunek ma wazyc wiecej niź ja (pow.65 kilo)nie lubie szczuplych to jedyny warunek odnosnie wygladu:o

Gość Pj+.tg
Madry i nieglupi to samo za siebie mowi:p

zasadniczo kobiety chca miec dzieci i rodzine i maja takie marzenie oparte na dosc naiwnym przekonaniu ze jakis facet sie z nia ozeni, bedzie zarabial i bedzie wierny oparte na tak zwanej miłosci to moze byc przyczyna rozczarowań na szczescie ja jako facet nie mam takiego marzenia i juz to jest plusem

Gość Pj+.tg
mystery ale ja chce wlasnie takiego zycia maz wierny,dzieci,praca to tak wiele?

Gość wyluzuj czaszke
Jak to jedyny warunek? a pozostałe cechy? Poza tym mozna goscia dowazyc a jak duren to mu i waga nie pomoze:P Bierz mnie w ciemno:)

Gość chyba życie?
I dupa zbita :D Miała być cała prawda, a wyszła gówno prawda :D Zdaje się że Autorka nie takich wpisów się spodziewała :P

Gość hm hm hm hm
kolejna rozgoryczona którą przeleciał i zostawił może zamiast rozkładać szybko nóżki zacznij myśleć co zrobić by panowie zamiast mojego ciała zobaczyli coś wiecej z iloma mężczyznami uprawiałaś seks?

Gość Pj+Jagwm
z 1 a mam 27lat,co zdziwiomjy?

Gość takaajednnaaa
a może po prostu TOBĄ nie zainteresował się żaden wartościowy facet?? ja znam bardzo fajnych wartościowych facetów, mam fajnego męża, któremu nie zależy tylko na seksie Twój obraz świata jest nieco skrzywiony jasne, że są tacy faceci jak piszesz-ale wszyscy tacy nie są

Gość takaajednnaaa
a ilu miałaś facetów? że takie wnioski wyciągasz? bo obserwacja to wiesz.. może kwestia w tym, że właśnie-jak mówisz- SZUKASZ faceta wartościowa kobieta nie szuka faceta na siłę.. ja np. nie sypiałam z żadnym facetem poza moim obecnym mężem mimo, że byłam w związkach i miałam powodzenie u facetów każdy już po tygodniu znajomości dobierał się i chciał wszystkiego więc mówiłam- nie dziękuję i opłacało się zaczekać na tego, który sprawi, że poczuję się naprawdę kochana i szanowana