Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość incredibles

pozyczylam kolezance kase

Polecane posty

Gość incredibles

a ona napisala mi sms ze nie odda mi bo nie ma.pozyczylam jej w styczniu. miala w wakacje zarobic i oddac. praca w wakacje nie poszla jej najlepiej chyba bo powiedziala ze nie ma mi oddac.powiedzialam, ok nie potrzebuje teraz oddasz mi do grudnia?(tak myslalam) prawda byla taka,ze kase pozyczyla swojemu chlopakowi zeby ten sobie kupil nowy samochod (nowy w sensie drugi nie nowka z salonu).teraz wlasnie obudzilam sie a tu sms- nie oddam ci bo nie mam...

Nawrzeszcz i postrasz ją trochę, bo inaczej się dziewczyna nie opamięta i się pieniążków w życiu nie doczekasz. Więcej jej oczywiście nie pożyczaj.

Gość incredibles
zupelnie nie wiem jak mam zareagowac? skoro nie ma. to jak nakrzycze to i tak nie odda...?

Ale weźmie dupsko do roboty i zrobi coś żeby mieć z czego oddać. -.- Miej jaja, żeby się na nią porządnie wkurwić. 🖐️

Gość helga33333
Ile pozyczylas?

Gość incredibles
nie tak duzo, 1500 zl, ale ja sama nie pracuje i to dla mnie jest troszke jak dla studentki

Gość helga33333
o.O dla mnie to za dużo na pożyczanie... Nawet 150 zł... Maksymalnie pożyczyłam koleżance 50 zł kiedyś i oddała. Widać ta twoja nie poczuwa się za bardzo... Mogłaby oddać chociaż część, a z tym że nie ma to się wykręca...

Gość incredibles
wogole nasza przyjazn legla w gruzach w duzej mierze przez tego goscia.znamy sie 7 lat.mieszkalysmy razem. znalam wszystkich jej , chlopakow z ktorymi krecila.zawsze bylo fajnie smiesznie. wspoolne imprezy....z tym jest inaczej,ona zapatrzona w niego, biega za nim i nadskakuje mu. juz jakis czas temu poczulam sie odsunieta na bok, a nasza przyjazn umierala powoli smiercia naturalna. teraz to juz chyba bedzie koniec..

Gość dddafafaf
a jak ja zostawi to wroci do ciebie nie martw sie.

Gość niewroci
bedzie cie unikac a kasy itak nieodda tak samo mam

Gość niezalogowana furgonetka
kurcze...ttle kasy bym nie pożyczyła:/ nie wiem co masz zrobic... daj jej może jakiś termin. kurcze moze sie okzazac ze tej kasy już nie odzyskasz...:/

Gość odzyskasz odzyskasz
przecież to zwykła kradzież.

Powiedz, że ma spłacic w ratach teraz ma Ci dać 500, a do konca marca tysiac i niech spada:P Pojedź jej po wyrzutach sumienia, że sama nie masz kasy itd. że pozyczyłas jej bo wierzyłas że szybko odda, ze jej zaufałaś a teraz Ci numery wykręca.

Gość prawda stara jak świat
chcesz mieć przyjaciela nie pozyczaj mu pieniędzy. Nic nie zrobisz. Przecież nie masz papieru, że jej cokolwiek dałaś. Każdy pewnie ma podobna przygodę, a jeśli jeszcze nie ma, to mieć będzie :)

Gość incredibles
kurcze nie wiem, a wiecie co najgorsze? odkladam wizytye u ortodonty, bo to sie wiaze z kosztrem aparatu a ja nie mam bo co?? pozyczylam kolezance!! jestem wsciekla na siebie!