Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margolika22

Brak, za mało sexu w związku. Rzadki sex, brak zbliżeń

Polecane posty

Gość Żyję tak samo
Ja też groziłam rozwodem, nic nie pomogło - nawet mieliśmy już złożony pozew. Szkoda że się wtedy wycofałam. Ja i mąż jesteśmy przyjaciółmi, ja wiem, ze mogę na nim polegać, sama też zrobiłabym dla niego wszystko, ale nie rozumiem dlaczego nie potrafiliśmy sobie dać takich oczywistych rzeczy. Wiedział, że spotykam się z kimś - nigdy nie zareagował, nie wspomniał o tym. Nie wiem jak to dalej będzie, nie smucę się, zastanawiam się tylko co zrobić, po prostu. Mąż jest moim przyjacielem, rozmawiamy ze sobą, żartujemy - nie potrafimy całować się tylko częściej niż raz na dwa tygodnie, a o seksie to mogę mówić dopiero gdy zrobię poważną awanturę. Nie tak chciałam żyć!

Gość fdfdfd
dupczyc sie dupczyc bo to 70% zwiazku, a jesli problemy sa w sexie to trzeba rezygnowac ze zwiazku, niestety

Gość ggdg
sprobuj nowych pozycji sexualnych to moze pomoc Wam, np zacznijcie sie na siebie wyprozniac, lizac odbyty, zjadac kal, troche piss nie zaszkodzi a jak za malo to poradzimy wiecej ale to juz bedzie niebezpieczne

Gość Margolika22
Mimo wszystko dziękuję za Twoje słowa, zawsze raźniej jest jak się wie że nie jest się jedynym człowiekiem na ziemi z takim problemem. Dobrze jest się troszkę wyżalić pogadać z kimś obcym, bo przecież w rodzinie to temat tabu. Dzięki i wszystkiego dobrego życzę Tobie i Maleństwu

Gość Żyję tak samo
Margolika22 - podałabym ci numer gg ale tutaj wszyscy zaraz będa do mnie pisać. Może uda nam się pogadaći wyżalić w chwilach zwątpienia:)

Gość Żyję tak samo
6097495:) jeśli masz Gg to napisz.

Gość Margolika22
Mi brakuje sexu a nie jakiś dziwnych orgii... Potrzebuję bliskości kogoś kogo kocham a nie obrzydliwych urozmaiceń

Gość Margolika22
gg nie mam, ale zaraz sobie ściągnę. Dzięki

Gość Żyję tak samo
Jeśli będziesz chciała pogadać to napisz na GG. Ja znikam powoli, nie można całego dnia na kafeterii przesiedzieć:)

Gość ggdg
Margolika22 - a ja potrzebuje zjadac kal osoby ktora kocham co mam zrobic? jesli mi na to nie pozwala to umawzam ze mnie nie kocha co mam zrobic?

Gość Margolika22
A ja synka na spacer zabieram, na pewno się odezwę.