Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiziaaaaa

SOLARUM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

hej :)jestem bardzo blada i postanowilam chodzic na solarim bo zbliża sie sylwester a ja chce ładnie wygladac... chcialam zapytac jakich kremów ochronnych trzeba stosowac do solarium zeby opalanie bylo bezpieczne...? dodam ze mam dużo peprzyków na rękach ale to sa zwykłe pieprzyki. czy powinnam wogole nie chodzic na solarum ? czy takie pieprzyki nie sa grożne ? piszcie

Gość nnnnkkkooo777
kremy z filtrami nie działają na solarium tylko na zwykłe słońce,ja nie chodzę odkąd pojawiły się u mnie przebarwienia na skórze,nie można tego niczym zlikwidować,byłam u dermatologa

I CO CI POWIEDZIAL ? JA SLYSZALAM ZE ZWYKLE PIEPRZYKI MOZNE OPALAC...TYLKO ZE ZNAMION NIE MOZNA

jak jestes bardzo blada sie sie slabo opalasz to sie nie opalisz na sylwka.... za pozno... ja musialam chodzic 3 razy po 5 min co tydzien potem na 10 min i na 15 min i dopiero byl efekt a nie zrobisz tego w tydzien

Gość nnnnkkkooo777
dermatolog mi powiedział,że solarium jest bardzo szkodliwe na skórę i na zdrowie ,że efekty moga pojawić się około 30 roku życia nawet,skóra się szybciej starzeje i nie powinno się chodzic na solarium bez badań,bo z niektórymi chorobami nie wolno się opalać

Gość nnnnkkkooo777
kup sobie jakiś dobry samoopalacz