Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weirdo

problemy związkowe/seks.

Polecane posty

verita santa re weirdo nie jestem. urodą nie grzeszę niestety. Grzeszysz grzeszysz ;] Szkoda że mało pokazałaś, ale wystarczyło mi to pierwsze zdjęcie ;]

mój mąż na przykład mijając mnie gdzieś w przedpokoju stara się o mnie nie otrzeć nawet jednym centymetrem ciała i czuję się wtedy jakbym była trędowata. i nigdy nie przeżyłam takiego prawdziwego namiętnego pocałunku, może się mnie brzydzi? weirdo ja nóg też nie golę i nigdy nie goliłam :D

Rus, ja natomiast uwazam, ze związek to przede wszystkim partnerstwo. seks to dodatek. co do masturbacji - kiedyś robiłam to dość często. zaowocowało to chyba tym, ze mogę dojśc jedynie łechtaczkowo. powiedziałeś tak - lecz mnie nie widziałeś. na pocieszenie. bo to, co tu piszę jest wybitnie odpychające. dla pocieszenia dodam, ze na zywo równiez taka jestem :) Agnet - jak pisalam, nie chce mi się dbać o siebie. robie tylko to, co konieczne. maluje się, sama nie wiem po co, wyglądam jeszcze bardziej pajacowato. w sumie nigdy nie miałam zlych kontaktow z facetami - na zasadzie kumpelskiej. zaden nie chciał ze mną być. mój kochany, jest moim pierwszym partnerem. nie wyobrazam sobie zycia bez niego. duzo dla mnie robi, a ja mu się nie odwdzięczam nawet seksem (o czym kilka razy wspomniał :/)

Verita, jesteś pewnie blondykną, co? :) ja jestem posiadaczką kudłów niemal czarnych, a czarne kudły na nogach bardzo rzucają się w oczy. mi się zdarzyło przezyć namiętny pocałunek. bardzo cenie sobie dotyk i pocałunek. to dopiero jest ekstaza i bliskość. ale przez ubranie. nienawidzę swojej nagości. być moze coś mu nie odpowiada? ogólnie w Waszym związku. daje znać w taki, a nie inny sposób?

ja nie widzę rozwiązania,ale może tak 1 będziesz się zmuszała 2 pozwolisz mu na kochankę 3 pójdziesz do seksuologa 4 zamienisz się ze mną

jestem ognistą brunetką :D ale włosy na nogach dzięki Bogu rosną mi w ilości 5 sztuk że pęsetą dwie sekundy i jestem wydepilowana. sprawa gorzej się ma z owłosieniem łonowym, ale to inny problem

u mnie łonowo równiez jest bujnie. depilować mi się to chciało, jedynie na początku związku. teraz pozostało podcinanie. pójdę wziąć prysznic, wydepiluje nogi. załoze szlafrok, a pod szlafrok seksowną bieliznę. będę czuć się jak pajac. i tak go przywitam. jak zareagować, jeśli mnie oleje ?

powiem Ci coś, nawet jak się wydepilujesz, wystroisz, to po pierwsze, on wyczuje, że czujesz sie jak pajac i nici z seksu, po drugie, on wie, że zrobisz to z musu, wyłącznie dla niego :) także klapa

urodziłam mu dziecko i o po miłości już. kilka kilo więcej, obwisły biust i rozstępy zrobiły swoje. a jak mnie olewa to idę zawsze na fajkę i tyle

więc co innego mam zrobić agnet ?! masz lepszy pomysł? chcę to dzisiaj załagodzić.

Verita i po takich doświadczeniach wciaz masz ochote na seks z facetami ? mi by się odechciało. ze mnie chuje wiele lat drwiły. miałam swoich kumpli, ale było mnóstwo facetów, którzy drwili z mojej twarzy. nienawidzę większości. i nie wyobrazam sobie seksu z nimi.

zresztą oni ze mną tez : DD kto by chciał uprawiać seks z małpą. musiałabym coś wypić Verita.

Kobiety- trochę wiary w siebie! Myślicie że przeszkadzają mi rozstępy? Opadnięty, albo mały biust? I inne wyimaginowane przypadłości? Nie, nie przeszkadzają. Kobieta ma być jak verita- wyuzdana. Nawet supersexbomba jakby była sztywna w łużku to by dostała kopa. Tyle. Muszę się zbierać. Będę jutro. Pa dziewczęta ;]

powiedz mi co Ty sie tak czepiasz swojej buzi? ja nie chce Cie dobić, obrazić, wiesz o tym :) jest wiele osób na świecie, ktore nie mają popędu!. Twoj facet jest na Ciebie na maks zły, nie odpowiada na zwykłe pytania, czy Ty się podniecasz, czy on Cie w ogóle podnieca? nigdy nie miałas ochoty zrobić mu dobrze ?

mi dziewczyny dokuczały zawsze, ale t nic. no i widzisz, tak nasrane mam w głowie. a wiem że na pewno kiedyś znalazłby się taki który by okazywał miłość. ale jest jeszcze maluszek który szaleje za tatą i co? siedzę tak i nic

gdyby mnie on zostawił, nie miałabym pewności, czy ktoś by się mną jeszcze zainteresował. jak juz pisałam męzczyźni nigdy nie doceniali mojej urody. szalenie się tego boje. chciałabym coś z Twojego charakteru Verita. Agnet, podnieca mnie, podoba mi się. lubię sprawiać mu przyjemność oralnie (chyba, ze kompletnie nie czuję klimatu).

chlapnij sobie winko i pokaż mu kto tu rządzi :D a mój przepis jest prosty- nie przejmuje się niczym i żyj w zgodzie z samą:) powodzenia trzymam kciuki daj znać potem co i jak

Mam kosmolot. Trochę zardzewiały i lata jeszcze na propanie więc nie polecę na Księżyc bo się boję :D

ja tez mam w sumie chwilowo problem w tym temacie, moglabym pogadac, ale nikogo ni ma :-D

Nawijaj. Będę odpisywał z opóźnieniem bo trochę pracy mam.

Gość nudny
bianca nawijaj... albo podaj gg :) z miłąchęcią pogadam