Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka_wawa

Moja szwagierka jest skąpa do potęgi !! Chodzi o chrześniaka...

Polecane posty

Gość agnieszka_wawa

Mój mąż ma 2 siostry, jedna z nich ma dziecko, synka. Moj mąż jest chrzestnym, a ta druga siostra chrzestną. Ona siedzi w domu nie pracuje, jej mąż zarabia dużo, ona chodzi obwieszona złotem, co chwile na wycieczki jeżdża, ok nie moja sprawa niech im się powodzi, jak najlepiej. Ale jak przychodzi do tego, żeby małemu jakiś prezent kupić to ona ma węża w kieszeni. Nam się az tak super nie powodzi, a jednak mąż przepada za małym i na każdą okazję typu urodziny stara sie coś fajnego małemu kupić. Miesiąc temu mały miał 5 urodziny, mąż wpadl na pomysl, ze zlozymy sie z jego siostra i mezem na jakis fajny prezent, ale ona nie zgodzila sie, powiedziala ze sami mamy kupic a ona cos da od siebie. Kupiliśmy Mu z mężem tor wyścigowy z autkami, a ona dala... 20 zł :/// Ja nie wiem, czy jej nie wstyd ?? Wiem, nie jest obowiazkiem chrzestnej lozyc kase na dziecko, oczywiscie,ale czy to nie przesada ?? To juz mogla kupic cos za 2 dyszki zeby maly mial frajde. Jak myslicie z czego wynika takie jej podejscie ? tak jest za kazdym razem, nawet jej sie wysilic nie chce, zeby jakas zabawke kupic malemu zeby frajde mial.

Gość 98765432wertyuiolkjhgfdscvbnhy
a chuj cie to boli? pilnuj swojej pizdy

Gość agnieszka_wawa
sama masz pizde prostaczko niewychowana