Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hago

Poznam starszą kobietę - 31 latek poznań

Polecane posty

Gość hago

Jestem stabilnym biznesowo facetem i poszukuję relacji ze starszą od siebie kobietą. Kobietą która wie czego chce i poszukuje relacji koleżeńsko hmm.. partnerskiej. Pozdrawiam

Gość haga:)
a ile starszą, mam 49 lat

Gość hago
chodzę po domach i sprzedaje proszki do prania i żele do mycia podłóg. Zamierzam zainwestować w stoisko na bazarze :classic_cool:

Gość toaletowy niewolnik445566
niech Pni napisze do mnie gg: 31476596

Sprzedaje używaną bielizne na bazarze. Zajme ci miejsce koło siebie. :)

Gość hago
uwaga debile zdobyły umiejętność przepisywania nicków robi sie niebezpiecznie zaczyna im sie wydawać że są kimś innym:) aaaa fakt bo jak mieliby sie podpisać debil:)

Gość hago
Starszą o hmm nie wiem nawet moż eo 10 lat

Gość hago
Jestem Lazurowym Dyrektorem Sprzedaży dezodorantów "Hung Fen" 1,50 zl za sztukę. Mam pod sobą kilkastek paczek i worków z areozolami :classic_cool:

hago , widzę, że Twój temat poruszył po prostu:) Ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie:)

czyli żegnam nieznajomy, bądż wytrwały:)

Gość hago
W tej chwili nie mogę. Moim anonsem zainteresował się Przystojny Mieczysław i właśnie bada moje umiejętności oralne. PS W klawisze klikam na czuja bo mam włochate jajca Miecia na oczach więc za ewentualne literówki gorąco przepraszam :classic_cool:

Niestety - nawet setki dezodorantów "Hung Fen" nie zagłuszą smrodu moich barchanów. Żegnaj na zawsze złotówkowy ksiąze (a właściwie 1,50zł) :)

Gość hago
smród twój podszywająca się imitacjo człowieczeństwa jest tak ognisty że wielcy dyktatorzy tego świata z przyjemnością by Cię zutylizowali a tu dupa demokracja i możesz sobie śmierdzieć wywłoko

Gość hago
Dodam, że mój smród ustępuje tylko mej aparycji :D

Gość hago
fakt wyglądasz w skali 1-10 hmmm mniej więcej jak gizmo z wysypką

Gość hago
Uwielbiam tak konwersować sam ze sobą. Czasem tak sobie przygadam, że aż się muszę skarcić szczypnięciem w zsiniałe ze złości jądro :O

Gość hago
w listopadzie na 345 odwiedzonych mieszkan wypędzono mnie zaledwie z 289. Sprzedałem 4 opakowania proszku, 8 dezodorantów i żel do parkietu. :classic_cool: $$$$$

Więc ty też śmierdzisz jak pawian, i wyglądasz jak jego dupa? Jesteśmy zatem podobni - mój młody książe :)

Gość hago
Dodam, że moje problemy emocjonalne biorą się stąd, że mój tata (nobliwy na pozór człowiek) codziennie wydaje gromkim głosem ostrą komendę "bosman, kotwica w dół" i wulgarnie spuszcza mi się do dupy :classic_cool:

I znów następny temat popsuli gówniarze. I jeszcze myślą że są tacy bystrzy i zabawni. Nieraz podszywy są nawet śmieszne, ale nie w tym przypadku. Żałosne i słoma z butów. Nieukończone gimnazjum czyżby?

Gość hago
to wszystko tłumaczy i napewno masz potomstwo z twoimi chomikami. A trzeba pamiętać o tym że i dupa pawiana ma swoje granice w związku z tym hmmm no nie kwalifikujesz się więc nie nadużywaj.

Gość hago
Niestety polscy gówniarze sa wychowani w duchy robienia gnoju wokół siebie. W naszym kraju odbywa się produkcja pustaków i kloców bez intuicji.

Jesteś okrutny - mój ksiąze. Pójde się wytarzać w odchodach mojej cioci. To poprawi mi chumor i zapach :)

Gość hago
Nic tego nie poprawi kupa może go jedynie tłumić

Gość hago
A może się spikniemy haga? Oboje mamy temperament wędzonej makreli, poczucie humoru gwoździa, wdzięk i klasę żelbetonowego bloku. Będziemy do siebie pasować. A i (jak zauważyłem) urodę i woń mamy niekonwencjonalną... więc... jak w korcu maku :)

Ciocia nie srała 3 lata - a na wiosne jak walneła kupsko to bedą sie wnim tarzać jeszcze wnuki moich wnuków. I zapach przetrwa pokolenia :)

Gość hago
Spiknąć się możesz własną kupą bo to jedyny organizm komórkowy, który jest wstanie wytrzymać twój smród. Przecież nawet twoja inteligencja a raczej wyrwa w miejscu gdzie ona powinna być śmierdzi jak międzygalaktyczne szambo.

Troche sie boje spotkania z tobą. Woń nasza wspólna mogłaby wytruć wszystkie konie w województwie. A ja tak lubie nawóz koński.:)

Gość hago
spotkanie z tobą jest niemożliwe. Gdyby nie twój smród już dawno zaatakowaliby nas kosmici. Kupa na prezydenta. Tak skutecznie odstraszasz przybyszów z kosmosu że niedługo wyeksmitują ziemię z naszego gwiazdozbioru.

Młody, przystojny i jaki skromny - a smród jego niemytych nigdy jaj urywa głowy nietoperzom. W locie :)