Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TatianaAnna

plastyka workow pod oczmi w szczecinie ?

Polecane posty

witam mam 29 lat, pl;anuje plastyke workow pod oczami, zastanawiam sie na andrzejem krajewskim badz katarzyna ostrowska clark, jakies doswiadczenia? wiem ze katarzyna ostrowska nie jest plastykiem na papierku ale slyszalam dobre opinie, nie wiem jednak czy robi plastyke powiek stara metoda tak dobrze jak laserem. prosze pomozcie mi wybrac

Gość herbalitka
Jestem po trzydziestce i robilam u dr.Ostrowskiej . Efekt oszałamiajacy, śladu po cięciach nie ma , po workach też. Będziesz zachwycona! Polecam

Herbalitka a mialas operacje robiona w narkozie ? tradycyjne ciecie ? ile dochodzilas do siebie? ja jestem przerazna ale juz chyba zdecydowana, jaka cene zaplacilas, ode mnie chce 4500zl podrawiam

Gość herbalitka
Zabieg pod narkozą i anestezjologiem, cięcie pod rzęsami. Dochodziłam do siebie ok 2 tygodni, ale już wcześniej mogłam się ludziom pokazać tylko że w pełnym make-up! Cana taka sama. Powodzenia i daj znać jak poszło!!!!!

hej zabieg mam umowiony na 31 marca, dolne i gorne powieki, w sumie troche za wczesnie zeby robic obydwie ale juz troche mi zwisaja gorne wiec za 1 zamachem zrobie wszystko i mam nadzieje bede 10 lat mlodsza :D

Gość korekcja powiek
a nie znacie kogoś dobrego bliżej śląska? słyszałyście o metodzie przespojówkową? na czym to polega?

przespojowkowa znaczy ze masz robiona operacje od wewnatrz powieki - laserem, czyli nie ma zadnych ciec, uwazam ze jest to lepsze od starej metody ciecia nozem ( jaka ja bede miala) ale w moim przypadku doktor zaleca stara metode, mysle ze przespojowkowa metode mozna tylko robic jesli ktos ma napuchniete worki czyli tluszczyk i ona go tym laserem wypala, ja niestety tyle tluszczu nie mam ale prawdziwe wory mimo 29 lat, ale makijaz od 15 roku zycia swoje zrobil :( wiec ja bede miala typowe ciecie, lekarza znalezc trudno, ja sie zdecydowalam na ostrowska , jak pojdzie zobaczymy, za 2 powieki 7.5 tys zloty, nie znam nikogo ze slaska, moze przyjedz do szczecina jak mi sie powiedzie :) pozdraiwam