Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxyyyyyyyyzzzzzzzzz

przykro mi się zrobiło kedy on powiedział ,że

Polecane posty

Popełniłam trochę błedów tzn robiłam to z dość dużą ilością partnerów i za pieniądze też mi się zdarzyło.. Mój facet o tym wie od dawna. Obiecał ,że nigdy mi nie będzie tego wyponinał.. ostatnio powiedział ,że jakby jego znajomi o tym wiedzieli to nikt by nie chciał ze mną usiąść przy jednym stole. przykro mi się zrobiło mimo ,że byłam dziwką ,ale czasu nie cofnę ,ani popełnionych błedów

też myślicie ,że dziewczyna która była kiedy dziwką już zawsze zasługuje na potępienie?

Gość wazne chyba co jest teraz
a nie co było kiedyś :)

up

Trzeba było nie zwierzac sie z przyszłosci, który facet chciałby mieć kobiete, która puszczała się za kase? Węsze tu prowokacje:O

ja się nie zwierzałam on sam się o tym dowiedział.. ale obiecał że nigdy mi tego nie wypomni , a mi wypomniał i to nie pierwszy raz.. co ja nie jestem człowiekiem ,że nie można ze mną przy jednym s tole jeść?

Gość nadiya181818
jesli prawdą jest to co piszesz i powiedziałaś mu o tym sama to jestem pełna podziwu

Gość pysia17amorki
wydaje mi się że to było kiedys i wcale nie musi teo wypominac a i powiedz mu ze takie slowa cie rania i jesli mu przeszkadza twoja przeszlosc to niech z toba zerwie ale on tego nie zrobi bo jak potrafił chodzić z dziewczyna która ma za soba taka przyszlosc to znaczy ze bardzo Cie kocha