Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaalamana

totalnie sie zalamalam:(

Polecane posty

Gość zaalamana
ja dowod mam, rozmawialismy juz o tym, z poczatku uznal ze to nic takiego, ze kazdy to robi, ze to nic nie znaczy, bo kocha mnie itd. ale to sie powtarza po raz kolejny nie mam zamiaru z nim znowu dyskutowac, bo skonczy sie na tym, ze zacznie krzyczec i uzna, ze to moja wina po prostu bede obojetna i zimna - taki mam plan juz nie ma nas i koniec kto by pomyslal ze mezczyzni moga tak dobrze dopomoc i wesprzec dziekuje

Gość juzekk
trzymaj sie i pamietaj on za to beknie predzej czy pozniej , taki jest los

Gość Kaj do Gerdy
taaa kocha a tak na serio to boi sie samotnosci...Porzadny facet okazal sie gnojem wiec szukaj mniej porzadnego ale pewnego. Tego załatw w prosty sposób: rozwal komóre i wpusc wirusa do kompa albo zepsuj go.Efekt murowany:)

Gość Kaj do Gerdy
ewentualnie podaj sie za niego i poumawiaj sie z nimi w jednym czasie albo odbij mu je podajac sie za innego:P

Gość zaalamana
dziekuje Wam sprobuje sie zastosowac do rad musze isc jeszcze raz dziekuje i zycze wesolych swiat

Gość Nadiaslodkachwila
nie boj sie samotnosci , ja tez myslalam ze nie zasluguje na nikogo, na to ze ktos moze sie mna zainteresowac -dzieki mojemu chlopakowi... wmowil mi to... i przestalam wierzyc w siebie ale ta wiara powraca dzieki ludziom ktorych spotykam na codzien ( w tym przede wszystkim mezczyzn) otworzyli mi oczy na to ze jestem atrakcyjna, wyjatkowa dziewczyna ktora moze miec wielu, wczesniej ich nie dostrzegalam bo bylam zaslepiona kims kto umial tylko dbac o siebie,.Zrozumialam ze z kims takim nie da sie niczego zbudowac. Dlatego tez nie bede plakac jak odejdzie do panienki ktora zlapie w swoje sidelka pieknych slowek. Pogrywa ze mna nie fair. Ja nigdy nie dalam mu powodu do zazdrosci , nigdy nie zrobilam mu swinstwa czego nie mozna powiedziec o nim. Nie boj sie samotnosci , uwierz w siebie i nie poswiecaj sie osobie ktora ma twoje uczucia gdzies i ktora rzuci cie przy najblizszej okazji. I rozejrzyj sie w okol siebie na pewno sa tam faceci ktorzy tylko czekaja na to zebys dala im znak. Bo w moim przypadku tak jest ;) nie jeden walczy o mnie ;)