Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pilot Yossarian

Muszę pogadać z inteligentną dziewczyną

Polecane posty

Gość moge pogadac
lodygi krwawnika . ale pewnie tez nie masz...... W takim razie przelozymy to na jutro. Jak chcesz to sobie poczytaj o Ksiegach Przemian zebys wiedzial o czym mowa. Poczytaj tylko sama histoire. I Ching nie jest wrozba w znaczeniu bialego czlowieka. Nie mowi ze jutro wieczorem spotkasz seksowna blondynke. I Ching wyznacza tylko filozoficzna mysl przewodnia Twojego postepowania. I tylko takie tlumaczenia nadaja sie do czytania. Nie czytaj horoskopow z interpretacjami . Wiekszosc z nich nadaje sie do wyrzucenia na smietnik. Jak chcesz dalej cwiczyc to dzis rozszerzymy zadanie. Przed snem oprocz cwiczenia z wczoraj sprobuj zrobic cwiczenie oddechowe. Najlepiej po kapieli.

Nie, nie, nie. Źle mnie zrozumiałeś. Nie chodzi mi, że niby masz mi komplementy prawić czy coś w tym stylu :) Wkurza mnie jak faceci wszystkie kobiety jedną miarą mierzą. Poza tym ja chyba nie jestem normalna :p Popsuta. :)

moge pogadac to przelozmy na jutro rozmienie banknoty to bede mial monety:D a lodygi krwawnika zawsze nosze w portfelu:D

Gość moge pogadac
Dobra , to jutro jak juz uporasz sie z pomaganiem do swiat to sobie zrob goraca kapiel z dodatkiem swiezo zaparzonej szalwi - jesli masz , a nastepnie znajdz sobie wygodne miejsce i pozycje do glebokich przemyslen

Gość moge pogadac
prysznic tez moze byc. bedziesz mial czas i chec ? bo to jednak wymaga troche skupienia. A moze przelozymy to na po swietach?

Gość moge pogadac
to moze poczekajmy. zreszta jak sobie poczytasz to sam tez bedziesz umial ustawic. Ja juz sie pozegnam . Czas do poDUCHY. Dobranoc

Ja leżę chora :) a nawet jak się lepiej poczuję, to też się będę źle czuła. :) Niech w tym roku mąż się trochę pomęczy. Chociaż raz :D

Gość moge pogadac
Jestem ale padam znog. Pracowity dzien dzisiaj. wszyscy zajeci. Chyba juz spicie. Zajrze jutro.

Ja jestem teraz, do "po świętach" nie wiem czy dożyję. Objadłam się tych śledzi, pierogów, karpia, nawet kluski z makiem jadłam :) Stttttttrasznie się czuję :) Na własne, życzenie zresztą :)

Gość plepleple
bi jak tam twoja kuracja , wracasz do zdrowia ? ;) pewnie nie , bo znowu gdzieś przemykasz na kafe :)