Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająąąca

co myslicie o tej sukience?

Polecane posty

Gość pytająąąca
jakie sa wasze opinie? szczerze

Gość pytająąąca
nikt nie zerknie????????

Fason/krój sukienki na tak. Zresztą sama mam podobną tylko obszytą koronką koło dekoltu i bardziej rozkloszowaną. Idealna do pracy(jeśli nie mam bardzo surowego dress codu), na spacer na zakupy, imieniny cioci itp. Za to mam wątpliwości jeśli chodzi o materiał i jakość. Wiskoza plus elastan to połączanie które często zwłaszcza w tanich ciuchach oznacza szmatę po jednym praniu.

Gość Grażyna.
nibys, co z Twoim blogiem? :( jeden wpisik z sierpnia tylko? :(

Gość pytająąąca
ok. walcie się na ryja

Gość przedwczesny orgazm
tylko dla zgrabnej ..inaczej bedzie wyglala tragicznie mysle ze jest ciut tandetna..ale na zgrabnej kobiecie w stonowanym kolorze jeszcze ujdzie

Grażyna. -> oj chyba upada i raczej nic z tego nie będzie. miałam już tyle pomysłów na wpisy nie tylko o modzie. teraz tez chciała bym napisać co gdzie kupić na sylwestra jednak brak czasu ;/ może kiedyś przejdzie reaktywacje :P jeszcze straszny interfejs blog.pl mnie odstrasza może zrobię reaktywacje na twitter i pójdzie mi lepiej:) w każdym bądź razie tutaj jeszcze jestem:)

Gość pytająąąca
dzieki :) nibys itd a ten jeden post to oczywiscie nie ja

Gość Goszaa
Mi się osobiście nie podoba. Sukienki z lejącego materiału nie grzeszą jakością, a do tego doskonale podkreślają każdą niedoskonałość sylwetki.

Goszaa -> zgodzę się jeśli chodzi o tą sukienkę. Jednak z generalizowaniem że wszystkie dzianiny i lejące tkaniny są kiepskiej jakości nie. Jak ze wszystkim trzeba zwrócić uwagę jaki jest ich skład i jakość a trafimy na świetne dobrze noszące się ciuchy. Z niedoskonałościami także nie wszytko zależy od fasonu.