Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska 2010o6

ZAPRASZAM MAMY DZIECIACZKÓW Z CZERWCA 2010!

Polecane posty

Gość mamuska 2010o6

wiem ze taki temat juz istnieje ale jednak postanowilam zalozyc nowy gdyz ciezko sie doloaczyc do rozmowy,a wiec zaprawszam;)

Gość mamuska 2010o6
o to super.ja tez mam synka z 12 czerwca.

Gość on 1973
ja swojego zakopałem bo mnie wkurrwiał

Teraz spi, rozwija sie wzorowo. Narazie oboje mamy katar, on chyba lepiej sobie z tym radzi niz ja. Jak dalas na imie??

Jakub. moj jest na antybiotyku jakas choroba sie przyplatala a dokladniej zapalenie ucha ale juz jest w porzadku mialm kilka nocy nie przespanych .moj tez sie super rozwija ,oby tak dalej.

Gość PIOTR_WLKP
mojego bachora to już dawno larwy much zżarły.

Wiem o czym mowisz, moj budzi sie czesciej w nocy bo jest glodny. Nie najada sie przez ten katar, zawsze zostawia w butelce dosyc sporo.

Ide spac dzisiaj, szkoda moich nerwow na tych gowniarzy co te glupoty wypisuja. Odezwe sie jutro napewno. Idz sie wyspac :)

Ja w tym roku do tescia jade wiec nie musze nic robic. Prezenty zapakowane. Musze tylko walizki ze strychu zniesc, wszystko zapakowac i ruszamy.

Ja mieszkam w UK. Wlazlam zeby zyczyc ci wesolych swiat bo nie bedzie mnie juz. Jutro wyjezdzamy bardzo wczesnie rano. Juz prawie jestem spakowana, tzn malego rzeczy spakowane, jeszcze moje i mojej drugiej polowki. Dostalam od niego esa ze dopiero z pracy wyszedl. jak dojedzie do domu to go udusze. Dobra, nie marudze. Wesolych Swiat!!!

Gość miszka-4
moje dziecko z wodogłowiem służy rodzinie jako piłka :classic_cool:

dziękuję i nawzajem spokojnych wesolych świąt Gosiaczku;)) ja tez dzisiaj bede w trasie bo musze dwie wigilie obskoczyc ;) nie denerwuj sie tak zdazysz;)

Gość 222222
hej ja też mam Kubę z 8 czerwca :) i też na antybiotyku bo zaczynało mu się zapalenie oskrzeli ale dzielnie sobie poradził :)