Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakie to żałosne!!!!!!!!!!!!!!

Dlaczego ludzie się tak przechwalają na nk????!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Zauważyliście, że są osoby które chwalą się fotkami na nk z nowo kupionymi rzeczami???? Albo byłam tu... zwiedziłam to... lub głupimi nowymi ciuchami itd... jakie to żałosne... :D:D:D:D:D:D i wydaje się im, że są gwiazdami:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Co wy o tym sądzicie???

Gość Boooooo..........
..........kiedyś w życiu im tego brakowało wiec teraz chcą się dowartościować :P:P:P Tak to żałosne autorko:)

Gość Bazienka :**
Bo muszą leczyć kompleksy

Gość Boooooo..........
A ja znam kolegę :P:P:P:P

Gość rozumiem że ty piszesz
tam wyłącznie o swoich niepowodzeniach i wstawiasz najbrzydsze zdjecia jakie masz

Gość pani domu
to prymityw na zdjeciach to ach, och a w życiu codziennym to szarość

Gość kAROLAAAAAAAAAAAAA...!!??
tak jest że wystawiają nie wiadomo jakie foty a w rzeczywistości sa nieszczęsliwi... wiec muszą pokazac cos innego na nk

Wielkie mi rzeczy, od kiedy ten portal istnieje to tak jest, można sie przyzwyczaic;)

nk było fajne właśnie do czasu, gdy każdy miał po jednym albo po dwa zdjęcia, później to szok. Ubrania to jeszcze nic, jedna dała zdjęcie dziecka całego we krwi co 5 sekund wcześniej przyszło na świat. Chore to się zrobiło

Gość jkjjjjj1
no ile bedziecie wałkowac ten temat???

Ta jedyna niepowtarzalna- dokładnie, dlatego trzeba stamtąd uciekać jak najdalej się da :) jkjjjjj1- tyle ile potrzeba

Gość a ja zauwazylam ze ci co nie
maja sie czym pochwalic ciagle jecza ze to zalosne. moze u innych ladne zdjecia i piekne rzeczy toi standard a ty zazdrosnico myslisz ze to chwalenie i dlatego te zalosne komentarze. ogarnij sie i zrob cos ze soba zebys miala sie tez czym pochwalic na nk a nie tylko zzdroscisz...

Gość ivvonnn
nie mam konta na nk, ale domyślam się, że ludzie jeszcze nie znudzili się ekshibicjonizmem (ale kiedyś im to przejdzie)

Gość pani domu
to sa tzw. puści ludzie

Gość taki urok naszej klasy
ludzie się lansują jak mogą. Ja mam konto i nawet jednego zdjęcia nie mam bo jakoś mam lepsze zajęcia niż wklejanie na nk po 1000 zdjec z wakacji, przed lustrem w łazience czy przed fajnym samochodem :o Nie mam 2000 "znajomych" (w tym 1800 kont fikcyjnych) i jak ktoś kogo znam tylko z widzenia i nie zamieniłam z nim ani słowa zaprasza mnie do znajomych to odrzucam zaproszenie bo do znajomych to ja go nie zaliczam. Nie zapisuje sie do 20 szkol do ktorych nie chodzilam zeby sie pochwalic wykształceniem :o Mnóstwo osob zapisuje sie do szkol wyzszych gdzie ledwo zawodowke skonczyli ale wstyd im to chociaz na nk pokaza ze "robią studia" :D Ten portal to smiechu warte, czasami tam wchodze zeby sie posmiac i ewentualnie zamienic kilka zdan z kims znajomym

Gość thjddjj
znam wieśniarę , która jak kupiła nowy odkurzacz to dała fotkę na nk gdzie dziecko trzyma odkurzacz w ręce zenada

Do "a ja zauwazylam ze ci co nie" - Po pierwsze nie zazdroszczę ponieważ nie mam czego, bo z życiu mi nie brakuje niczego jak chcesz wiedzieć!!! Tylko śmieszy mnie ja wszyscy tak jak ktoś napisał wyżej "leczą swoje kompleksy" :-O Po drugie naucz się pisać, a jak nie umiesz to się nie wypowiadaj :-O

Gość moja stara znajkoma
wklejla osatnio swoje fotki z kenii na plazy i siebie w kapeluszu....Wkleila tez foty jak je sushi a potem w samochodzie pokazując kierownice VW zeby bylo widac jaka marka auta:O