Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spring water

wozek BOLDER SD ECOLINE - Ktos ma lub widzial?

Polecane posty

Gość spring water

Witam! Termin juz za 3 tyg wiec musze kupic wozek na dniach. Poniewaz mieszkam za grnica zostaja mi tylko informacje w internecie i akurat o tym wozku , ktoy jak do tej pory najbardziej mi sie podoba nie ma zbyc wielu. Zastanawiam sie jak wyglada spacerowka tego wozka? Czy nie jest za "plytka" tzn czy nie jest to taka typowa spacerowka letnia? Czy dziecku nie bedzie w nije zimno? JAk na razie jestem zdecydowana na kolor lilac pink . Moze ktoras z Was widziala tez wozek w sklepie lub go posiada? Wszyskie opinie beda bardzo cenne! z Gory dziekuje

Gość jkdwcho
podnosze temat

hej, ja też chce kupić taki wózek, oglądałam go w sklepie i bardzo mi sie podobał. jest bardzo funkcjonalny, ladnie wyglada, dosc lekki i mysle ze warto go kupic. a kolor tez wybralam lilac pink i jest naprawde sliczny. nawet moj mąż go wybral ze wszystkich - dla dziewczynki oczywiscie :) polecam

Gość sperowy wozek
bardzo ladny widzialam na ulicy takie super sie ptrezentuja fzajne mala kolorki tylko cena hmm mogla by byc mniejsza.

Gość poobno ciezki i przednie kola
w czasie jazdy czesto klinuja sie tak --> OO bo sa zbyt duze i w zbyt malym odstepie po 6-8 miesiacach trzeba kupowac lekka spacerowke, bo nie ma sily go pchac