Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRka

FRANCUSKI tłumaczenie piosenki

Polecane posty

Gość PRka

Bardzo proszę o przetłumaczenie ;*********** Je T'aime - Lara Fabian D'accord, il existait d'autres faons de se quitter Quelques clats de verre auraient peut-tre pu nous aider Dans ce silence amer, j'ai dcid de pardonner Les erreurs qu'on peut faire trop s'aimer D'accord souvent la petite fille en moi te rclamait Presque comme une mre, tu me bordais, me protgeais Je t'ai vol ce sang qu'on aurait pas d partager bout de mots, de rves Je vais crier Je t'aime, Je t'aime Comme un fou comme un soldat Comme une star de cinma Je t'aime, je t'aime Comme un loup, comme un roi Comme un homme que je ne suis pas Tu vois, je t'aime comme a D'accord, je t'ai confi tous mes sourires, tous mes secrets Mme ceux, dont seul un frre est le gardien inavou Dans cette maison de pierre, satan nous regardait danser J'ai tant voulu la guerre de corps qui se faisaient la paix Je t'aime, Je t'aime Comme un fou comme un soldat Comme une star de cinma Je t'aime, je t'aime Comme un loup, comme un roi Comme un homme que je ne suis pas Tu vois, je t'aime comme a

Gość michelle_ma_belle
wejdz na stronę z tłumaczonymi piosenkami. Ja znam francuski ale nikomu się nie chce tłumaczyć tak długich tekstów! Szczególnie że w necie są tłumaczenia

Gość michelle_ma_belle
a zreszta, są świeta znaj moją dobroć proszę Lara Fabian - Kocham Cię Zgadzam się, istniały inne sposoby na rozstanie się Może kilka odłamków szkła mogło nam pomóc W tej gorzkiej ciszy zdecydowałam się przeprosić Błędy które można popełnić zbyt mocno się kochając Zgadzam się, często mała dziewczynka mieszkająca we mnie domaga się Ciebie Prawie jak matka, opiekowałeś się mną, chroniłeś mnie Ukradłam ci tą krew, której nie musielibyśmy dzielić na skraju słów, na skraju marzeń Będę krzyczeć Kocham Cię, kocham Cię Jak szaleniec, jak żołnierz jak gwiazda kina Kocham Cię, kocham Cię jak wilk, jak król jak człowiek którym nie jestem Widzisz, tak Cię kocham Zgadzam się, powierzyłam Ci każdy mój uśmiech, wszystkie tajemnice Nawet te, w których tylko brat jest nieujawnionym strażnikiem W tym kamiennym domu, szatan patrzył na nas tańczących Tak bardzo chciałam, aby wojna ciał stała się pokojem Kocham Cię, kocham Cię Jak szaleniec, jak żołnierz jak gwiazda kina Kocham Cię, kocham Cię jak wilk, jak król jak człowiek którym nie jestem Widzisz, tak Cię kocham