Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slotka94

pomóżcie bo ja juz sama nie wiem.!

Polecane posty

Gość slotka94

dzien przed koncem okresu chlopak mnie zalał po czym pare dni póxniej kochalismy sie i w ogole wszystko pięknie ładnie mial duzo spermy na palcach i od razu mi je włozył do pochwy...czy mozliwe ze moge zajśc w ciąże czy raczej nie mam sie czego obawiać..?

Gość nudny
ile ty masz lat??

Gość slotka94
a co? ; d ym no 16 :P skonczone. ale ja sie na tym nie znam ;|

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhaa
buahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahaha

Gość slotka94
ha ha ha ciesze sie ze Cie rozbawiłam ;/

Gość no nie mogę śmiech na sali
owulacja przypada miedzy 10-14 dniem cyklu to sobie policz

nadal Ci do śmiechu....ciekawe czy też się uśmiejesz jak na teście zobaczysz dwie piękne kreski oboje z chłopakiem będziecie mieć radochę, taki prezencik na święta

Gość ja sie niewie co to sex i
z tym to sie je to potem tak jest jak malolaty uprawiaja sex nie mając zielonego pojecia

Gość slotka94
no to sie pytam normalnie jakie sa szanse ze bede.! boze. nie umiecie normalnie mi odpowiedzieć... ;|

Gość katatalata
Szanse sa duze:D

odpowiedziałam Ci normalnie oblicz jakie masz długie cykle i kiedy miałaś ostatnią miesiączkę poszukaj w googlach kalkulatora dni płodnych i następnym razem zamiast bawić sie w rosyjską ruletkę zacznij się zabezpieczać bo głupota i bezmyślność będzie cię kosztować spierdolone życie i niechcianą ciażę

Gość katatalata
Wlasnie ,ze sa bo czesto bywa ,ze owulacje nastepuje tuz po okresie-poczytaj troche albo zapytaj pani ginekolog:O

Gość slotka94
do ginekologa pójde jak nie dostane okresu yh... no dobra dobra nie bd liczyc. zobacze sama za 2 tygodnie.

szanse przed koncem okresu - w sumie racja w wieku 16 lat okres nie regularny wiec moja odpowiedz byla malo rzeczowa:) przyznaje sie do bledu

Gość ja sie niewie co to sex i
nikt tu nie jest wrózką dziecko

Twoje życie i Twój problem jak ktoś jest na tyle głupi by uprawiać seks zanim nauczy się czegokolwiek o cyklu miesięcznym, płodności o tym jak zapobiegać ciąży..... laska ja bym w ogóle nie rozważała zdejmowania gaci przed facetem gdybym nie miała pojęcia jak się zabezpieczyć inna kawestia że nie raz bym się zastanowiła czy dany koleś jest tego wart by gacie zdjąć i czy mnie czymś nie zarazi a ty debilko uprawiasz seks nawet nie wiedząc kiedy masz dni płodne, no żal, żal mi twoich rodziców że sie dochowali takiej głupiutkiej, puszczalskiej córki

Gość DOno nie mogę śmiech na sali
malo tego jak ta dziewczyna nawet nie wie kiedy sa dni plodne i nie plodne to jak moze nie wpasc

troszke za ostro szkoda ze jest tak wiele kobiet ktore staraja sie o dziecko ja pragne dziecka juz od 1,5 roku:(

Gość slotka94
wypieerdalaj nie jestem puszczalska.!! z chlopem jestem 2 lata i tak warty jest tego a co do tego ze mnie zalal to bylo w tym troche mojej winy i kuurwa nie nazywaj mnie tak bo moze ty sie za bardzo puszczasz? odbij lala.

slotka94 aty dziecko nie bulfersuj sie tak bo taka jest prawda!!!!!!!!

Gość slotka94
ej no bez kitu kurwa mam 16 lat prawie 17 chuuj z tym moge byc dla was gówniara zalał mnie wtedy bylam pod wplywem czegos. nie byl to alkohol nie rozkminiac czy to byly narkotyki czy nie bo nie jest to istotne. moje zycie moja sprawa chcialam tylko do chuja wiedzieć jakie sa szans ei tyle a nie slyszec ze sie puszczam do cholery.!!

Gość ja w wieku 16 lat zbieralam
plakaty z bravo girl a o seksie to nawet nie myslalam :( chyba juz stara jestem (22 lata) :(

pieknie sie rodzice wychowali niema co i to twoje słownictwo :/ i do starszych odnos sie z szacunkiem idz moze lepeij do ksiązek pouczyc sie polecam ksiąze z Biologi zeby sie douczyc uprawiasz sex nie mjac zielonego pojecia a potem bedzie ciąza i płacz po kątach albo topik o temacie jestem w ciązy co ja mam teraz zrobic:/

Gość kfhfs
widać po wypowiedziach autorki jaki poziom reprezentuje..nie mozna bez przekleństw dziecko???

Gość slotka94
widzisz ja jednak pomyślałam. i o . tamtego dnia bylam nie rozważna Damian zreszta też. dotarlo do nas na drugi dzien co zrobilismy . i sie martwimy troche po prostu chcialam sie tylko spokojnie zapytać...

no a jaka inteligentna, jak ładnie się wysławia...i jak się pochwaliła że już dwa lata z kolesiem się buja.... dwa lata ma chłopaka i przez dwa lata jej do głowy nei przyszło by dowiedzieć się czegoś na temat antykoncepcji.... no nie ma to jak seksić się na haju nie martwiąc o antykoncepcję i konsekewncje dziwi mnie tylko że teraz nagle się nerwowa zrobiła i zaczeła myśleć i się zastanawiać nie wiem po co ten topic na kafe skoro ty jesteś najmądrzejsza masz wszystko w d.u.p.i.e i wiesz wszystko najlepiej

Gość slotka94
ale mi cisnienie skacze jak ktos nazywa mnie puszczalska niech ze ona spojrzy na siebie do cholery. fakt uniosłam sie mam za słabe nerwy ale niech ta osoba tez sie powstrzymuje.!