Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slotka94

pomóżcie bo ja juz sama nie wiem.!

Polecane posty

Gość ehgytkkkj
hehheheheh wiesz jak bys nie zauwazyla to większsc osób jest tu w związkach jak i związkach małzenskich wiec trudno kogos nazywac puszczalska prawda??????

Gość ehgytkkkj
slotka94 jestes troszke zasmarkata zeby uzywac tego tonu

Gość slotka94
nie mam wszytskiego w dupie do cholery.!! przestan pisac tak bo naprawde wkurzasz mnie .!!

Gość slotka94
a moze niektorzy sie jednak puszcaja na prawo i lewo zdradzajac swoje drugie połówki? ;]

Gość ehgytkkkj
mozliwe ja mam kochającego męza i jestesmy super małzeństwem:P

Gość 78900000000000000
pomóżcie bo ja juz sama nie wiem.! hahahahahahahahahhahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahaa

Gość slotka94
no i dobrze nie sugeruje że kazdy ale ja sie grzecznie zpaytalam a tu mi wyskakuja teksty ze sie puszczam grubo .

Gość 78900000000000000
w twoim wieku to powinnnas myslec o ksiązkach a nie tylko o sexieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oi rusz tą mózgownica troche bo potem beda nie chciane dzieci dobrze ci tu radzą jestem nie odpowiedzialna

kochane Wam tez zdarzyla sie pewnie chwila zapomnienia dajcie dziewczynie rady i nie stresujcie jej dodatkowo

Gość slotka94
no powinnam haa :D

Gość tikitaki
Jak juz urodzisz to chociaz oddaj je do adopcji i zrzeknij się praw do tego dziecka, ono i tak byłoby juz poszkodowane ze ma geny takich tępych rodzicow ale niech ma szanse chociaz na normalne zycie I tak geniuszu, jest duza szansa ze jestes w ciązy. Poczytaj cokolwiek na temat antykoncepcji i fizjologiikobiecego organizmu zanim nastepnym razem rozłozysz nogi, chyba ze nic innego nie potrafisz robic...

Gość slotka94
chyba ty nic innego nie potrafisz robic. pojeebalo cie ze oddam je do adopcji.! odbij ode mnie do cholery i nie pisz tak o mnie.!!

Gość tikitaki
ja w przeciwienstwie do ciebie pustaku, w wieku 16 nie plakalam na forum ze nie wiem co robic bo "chłopak mnie zalał". O kurwa, naprawde nie sadziłam ze dzisiejsze "slotkie" :D 16-tki sa az tak puste

Gość a co to znaczy...
"chłopak mnie zalał"????

Gość no nie mogę śmiech na sali
no nie wiem, może chodzi o to że mu z pampersa wyciekło też chyba nie jestem na bieżąco, albo nie w tych kręgach się obracam bo też nie mam pojęcia co znaczy "odbij lalo" pewnie chodzi o to że dzieli nas gruba przepaść pokoleniowa bo mam o 20 lat więcej niż autorka i w jej wieku bawiłam się Barbie zamiast sprawdzać co facet ma w majtkach

Gość slotka94
ja juz to robie od 12 roku zycia więc jestem doswiadczona nie tak jak wy nadęte laleczki

Gość slotka94
co to znaczy? że mi sie spuścił ! juz wiesz?

Gość slotka94
yyy tego wyzej to nie ja napisąłam ;//

Gość slotka94
dobra ja juz wiem to co chciałam z farcikiem ;p

Gość slotka94
to wyzej to ja napisałam lubie sie z wami podzoznic troche pytam bo niewem kiedy sa dni płodne i te sprawy a bede matka to bede nic nie zrobie nawet bylo by fajnie

Gość slotka94
ja pierdole kurwa kto sobie robi jaja. pojebalo si ekomuś w dupie? dobrze dobrze chcesz mnie skompromitować? powodzenia a weź wydupcaj hahahaha

Gość slotka94
ja pierdole lubie takie jazdy sama na siebie pisze komentowac lubie jak cos sie dzieje huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zrobilam test jestem w ciązyyyyyyyyyyyyyyy