Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość www70

K-EX - najgorsza firma kurierska

Polecane posty

Gość www70

Jak w tytule. Nigdy nie korzystajcie z tej firmy jeśli zależy wam na szybkim dostarczeniu przesyłki! Mieszkam w Gorlicach a na przesyłkę z Kalisza czekam już 6 DNI!!! Od 16 grudnia nie mam jej do dzisiaj! Porażka! W tym samym dniu firma DHL przywiozła mi towar ze Szczecina w jeden dzień! Korzystajcie z różnych firm kurierskich ale nigdy z K-EX!!! A na połączenie z konsultantem też czeka się długo, bo ok 60 minut!!! Zajebiście ekspresowa firma!

Gość klient nie-VIP czyli nikt
Przeczytałem sobie artykuł z marca 2011 nt. szybkiego rozwoju K-EXa na polskim rynku na początku tego roku... Tyle kłamstw (wypowiadał się dyrektor handlowy z Kielc p. Mariusz Czepiec), że aż szkoda czasu na przeczytanie... Zmienili prezesa po wielkim niewypale, jakim okazała się ostatnia zima, ale teraz idą w tym samym kierunku. Byłem ostatnio po paczkę w Kaliszu - brud, syf i malaria... Dziury w podłodze, ściany wołające o pomstę do nieba, a widok "magazynu" to raczej żółta budka stróża parkingu niż "poważnej, rozwijającej się firmy kurierskiej". Kurierzy użalają się, że jeżdżą od świtu do nocy a co chwilę ktoś z Kielc wpada na pomysł, żeby jeszcze ich oskubać z kasy, żeby czasem zbyt dużo nie zarobili... To samo w biurze obsługi - jak zobaczyłem dziewczynę wiszącą na telefonie zawaloną stertą papierów i reklamacji, to po prostu nie miałem sumienia powiedzieć jej, że dzwoniłem 6 razy i nikt nie odbiera. Poważna firma nastawiona na rozwój i podbicie rynku, a zaczyna najgorzej jak tylko można, czyli od oskubania swoich pracowników z najniższych szczebli - a przecież to oni są podstawą takiej firmy. I jeszcze jedno - po co piszą wszędzie gdzie się tylko da, że specjalizują się w serisie 24 h przesyłęk ekspresowych i drobnicowych??!! Prawda jest taka, że wielkie palety po kilkaset kg to raczej żadna drobnica - ostatnio kurier nie zabrał mojej paczki, bo "musiał pilnie zapakować na busa arcyważną paletę 300 kg do arcyważnej firmy"... Albo drobnica albo wielkie palety! Czy tam w ogóle jest jakiś dyrektor od myślenia i operacji?? Panie Klicki - gdzie Pan jest?

Gość ajronek
nie ma co na nas narzekać, bardzo ciężko pracujemy w k-ex, poczytajcie poniżej na forum gdzie się wypowiadają obecni i byli pracownicy firmy to zobaczycie w co się gra http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,312218

Gość gość
K-Ex to zdecydowanie najgorsza firma kurierska. Uwaga na sklepy internetowe z nią współpracujące - m.in. ELECTRO.PL Po prostu nie da się umówić z kurierem... olewa to, że możesz być w pracy między 9tą a 15stą.... poza tymi godzinami nie przyjechał...