Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamnicc

nie jestem szczęśliwa

Polecane posty

Gość niemamnicc

co zrobić by być?

Gość ja zdecydowanie za duzo
zakochac sie :)

Gość to zalezy z jakiego
powodu tak uwazasz. Ja np jestem nieszczesliwa bo jestem sama.Zebym jeszcze zarabiala z 3 tys i miala swoje mieszkanie to byloby cos ale z moim zarobkiem jedynie moge mieszkac z rodzicami.Tymbardziej smutno bo praktycznie moje kolezanki maja swoje zycie (no nie wszytkie).Sa tez takie ktore maja dziecko i sa same.Nie wiem czy maja lepiej bo i wydatkow wiecej,sobie nie pozwola na to co np ja ale maja malego szkraba,ktorego kochaja i poswiecaja mu czas

Gość ja zdecydowanie za duzo
Tak swoja droga mysle, ze chyba wielkim nieszczesciem jest byc lub czuc sie samotnym :o SAMOTNOSC jest straszna :(

Gość niemamnicc
Levviatan: Śmiejesz się z tego zamiast płakać? Zazdroszczę dystansu. Może nie jesteś aż tak zdesperowany i przygnębiony tą swoją sytuacją, ja jestem. Jestem samotna. Mam kompleksy. Boję się przyszłości, bo wiem, że nic dobrego mnie nie czeka, tzn. brak pracy, brak pieniędzy. Boję się, że sobie nie poradzę w życiu...

niemamnicc- im bardziej będziesz się załamywać tym będzie gorzej... zmień tok myślenia... jest źle? zawsze mogło być gorzej. czujesz się samotna- przestań być smutasem, rozejrzyj się dokładnie po otoczeniu może znajdzie się ktoś tak samo samotny jak ty... zawsze to we dwoje raźniej;)

Gość niemamnicc
Właśnie nikt się nie znajduje. Próbuję zmienić swoje nastawienia i nawet ostatnio mi się udało, ale na kilka dni, dzisiaj znowu powróciło tamto myślenie - mało optymistyczne.

nastawienia i toku myślenia nie zmienisz z dnia na dzień... na to potrzeba troszkę czasu. głowa do góry:)

Gość rowerówka
a ja jestem w szczęśliwym związku ale jestem nieszczęśliwa ze sobą co w przyszłości może mi związek zniszczyć :(