Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna77777

Kobiety powinny mieć młodszych kochanków

Polecane posty

Gość Justyna77777

Prawda jest taka, że kobieta dopiero po 30 staje się bardzo rozbudzona seksualnie, a co robi wtedy jej facet? Albo jest zmęczony albo zajęty pracą albo już mu gorzej staje, a jak staje to twardość nie ta. Kobieta popada wtedy we wzrastającą frustrację, chce seksu a facet nie może już go jej dać. Faceci zaś są najbardziej chętni do seksu w młodym wieku, 18-24 lat. Taka 35-latka musi użerać się z 35 albo 40 letnim mężem, który jej nie zaspokaja zamiast uprawiać wspaniały namiętny seks z młodym, jurnym facetem obdarzonym twardym penisem. Pod względem seksualnym to właśnie facet trochę po 20 jest najlepszy dla takiej 35-latki i to on najlepiej ją zaspokoi. Zastanawiam się czy są tu jakieś kobiety które mają młodszych kochanków? Ja mam.

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
masz zupełna racje! facet po 35 roku zycia powinien sie przerzucić na nastolatki a starsze panie zostawic w spokoju!! i wszyscy beda zadowoleni:classic_cool::D:D

Gość Justyna77777
Zastanawiam się czy są tu jakieś kobiety które mają młodszych kochanków? Ja mam. Ma na imię Tomek i w tym roku otrzyma promocję do drugiej klasy gimnazjum - o ile wcześniej obciągnę z połykiem jego 60 letniemu nauczycielowi wf - u. Dodam, że swoją wiedzę o męskiej potencji czerpię z artykułów ojca dyrektora, jakie regularnie publikuje w "naszym dzienniku".

Gość Justyna77777
drugiej tak glupiej peezdy jak ja, trudno szukać nawet w łożku Aleksandra Łukaszenki

Gość Justyna77777
na pewno mam rację. Pamiętam, że zanim tatuś skończył 35 lat, to dłużej i częściej penetrował mojego anusa niż teraz, kiedy ma 36 lat. I co ? Zatkao kakao ?

Gość Justyna777777
"Kobiety powinny mieć młodszych kochanków" - takie hasło wytatuowałam sobie na mojej wielkiej, białej doopie.

Staszek Kolasa, no nie przeczę, że są faceci w tym wieku, którzy do mojego opisu nie pasują i Ty pewnie nim jesteś, jednak ogólnie sporo kobiet ma problem, który opisałam. verita santa re, ale dlaczego pedofilka? Może masz trochę racji, ale nie mówimy tu przecież o całkiem młodych chłopakach tylko już o dorosłych młodych mężczyznach. Ja chyba też miałam coś podobnego za pierwszym razem, ale takie uczucie szybko mija jak zauważysz do czego taki facet jest zdolny ;)

Gość Justyna777777
ktoś zaczernił mojego nicka - tego z pięcioma siódemkami. Pamiętajcie - to jest mój prawdziwy nick ! Ta zaczeniona justyna to wariatka, która się pode mnie podszywa. Znam ją - jest lesbijką i nie moze mi wybaczyć, że po seksie ze mną wykryli w jej nozdrzach nieznany do tej pory gatunek grzyba. NASA porwało ją do badań i teraz mnie prześladuje.

Gość Justyna777777
nie zwracajcie na nią uwagi, to wariatka :O Grzyb przeżarł jej odbyt.

Gość xxx...xxx
ja mam 30 lat i młodszego meża takze sprawa zaspokojenia jest na ocene celujaca:) no i polecam, polecam, jak nie męza to kochanka młodszego;) :P

Gość heheoia
Justyna77777 nastepna nie znajaca facetow kobieta :-) Wiek i seks parwie nie ma nic wspolnego. Mozna byc jurnym starszym panem,jak rowniez keipskim w łozku młodym facetem.

Gość xxx...xxx
polecam też ostatni artykuł ojca dyrektora w "naszym dzienniku", gdzie ojczulek przekonuje, że najlepszy seks to taki, który zwieńczony jest banknotem o nominale 100 zł wsadzonym w podzięce między pośladki młodemu kochankowi.

Gość heheoia
:-) Wy wszystkei ejdnak mało wiecie o mezcyznach:-) I zeby nei było,mam kochankow i młodszych,i riwiesnikow i starszych i daltego wiem co pisze :-)+

Gość heheoia
wiem co mówię, bo regularnie sypiam z Andrzejem Łapickim.

Gość xxx...xxx
podszyw mało fajny tsss bywaj lepsze:P no to guull

Gość xxx...xxx
podzyw mało fajny ale i tak doszłam analnie trzy razy podczas lektury

Gość fassgas
No i dobrze ;)

Gość tak seepisze
wszystko fajnie napisalas ale po co 18-20 latkowi jakies próchno 30 letnie?:D

Gość fassgas
doświadczenie w łózku ;)

Gość to po prostu./..
natura albo...zlosliwosc losu hehe gdy mielismy z zona po 20-25 lat mi sie ciagle chcialo a ja czest 'bolala glowa' czlowiek sie meczyl i frustrowal. teraz gdy mamy po 40 lat i ja zamiast seksu wole wypic piwko i obejrzec meczyk jej sie ciagle chce! ja jej zawsze odpowiadam, ze przynajmniej wie jak ja sie czulem gdy bylismy mlodsi. na ja kur.y nie chodzilem to i od niej oczekuje 'zrozumienia' hehe a laski nie myslcie, ze to jest tak, ze jak facetowi nie staje to ma z tego powodu kompleksy. ja swoje przed slubem narozrabialem i naprawde nie mam teraz czego zalowac. a zona....niech sie teraz 'sama' z tym meczy hehe

Gość Joanna.........
Powinienieś pozwolić żonie na skok w bok :)

Gość zxcvb222
to po porostu---- jak jej sie chce a ty pijesz piwo i ogladasz mecz to za niedługo znajdzie sobie pocieszyciela -to masz jak w banku chłopie

Gość zxcvb222
od nie j oczekujesz zrozumienia ha ha ha ani sie nie obejrzysz jak ci rogi wyrosna

Gość calytwoj89@o2.pl
Jeśli którakolwiek kobieta potrzebuje młodszego kochanka prosze pisać... pozdr

Trzydziestka to wyjałowione zorane próchno. :O Po tych wszystkich latach rozkładania nóg, nagle zaczyna się zastanawiać po co to robiła i dlaczego ? Ambitny młody kochanek, może cudem "dopchnie" je do czterdziestki. :P

Gość gsdhgdshgds
30 to nie jest wyjałowione stare próchno :o

Gość analupoo
haha faktycznie musisz być zajebiście rozbudzona seksualnie skoro 20 letni szczyl by cię zaspokoił :D