Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nati223

zakochałam się w nauczycielce

Polecane posty

Gość blue mirrow
Bodzio, bo to miłostka, zauroczenie. Śmiać mi się chce, jak kiedyś bardzo się tym wszystkim przejmowałam. Takie prawo młodości. Zawód miłosny dla zaangażowanego nastolatka to koniec świata. Na szczęście mądrzejemy. Jeszcze spojrzysz na tę sytuacje z uśmiechem ;)

Gość canabian
jest to po prostu tekst ktory wywolal usmiech na mojej twarzy:D "sprawdz czy ma paznokcie na prawej rece"-test na posiadanie chlopaka:D

Gość blue mirrow
canabian, przyznam, że i mnie to rozbawiło ;)

Gość Pheebs
Blue Mirror, ale nie mów, że to zwykła fascynacja czy coś pokazując to na swoim przykładzie. A co, jeśli komuś podoba się nauczycielka i jest bi, czy less? Ja na przykład jestem bi, ale wolę dziewczyny i jestem zauroczona w nauczycielce. Wiem, że pociąg do kobiet się nie zmieni :) Najpierw była n-lka w gim, teraz w LO. Wiadome, że praktycznie zawsze nie ma się szans, ale warto próbować się zaprzyjaźnić. Polecam ;]

Gość KakaoKylie
Witam ! Ja też tak mam. Ale wiem, że to (chyba) kiedyś się skończy . Jeśli chcesz się dowiedzieć jak brzmi moja historia to pisz : kakaokylie@interia.pl . Ja też chętnie posłucham twojej ; ))

Gość KakaoKylie
Nie wiem skąd się to wzięło, bo ja nawet jej nie lubię. Denerwuje mnie i dogaduje, a jednak coś mnie zawsze "pcha", żeby jej pomagać. Uwielbiam o niej gadać i moje przyjaciółki też to zauważyły. Zawsze gdy mi smutno na komputerze włączam jej zdjęcie i z nim gadam, wyżalam się. Ja na prawdę nie chce tego zauroczenia, po prostu chcę się uwolnić od tego uczucia i od niej ! Wiem, że to kiedyś minie, ale ja chcę żeby minęło TERAZ ! ! ! !

oj widzie ze u mnie na tym poście dużo nowych odpowiedzi się nasuneło;) dawno mnie tu nie bylo. Pozatym u mnie od tamtego czasu dużo sie zmienilo;< choć ten problem nadal mnie męczy;

Gość Profesor Zycia.
ale zjebane prowo hahaha

macie jeszcze jakies rady? Ja wiem że o niej nie zapomne...;< może ktoś by chciał mi coś doradzić i dowiedzieć się wiecej ale to na priv? pisac

Gość grandmaster.slash
NATI223 przez pół roku nic nie zrobiłaś?

Próbowałam... Ale nic nie dało.. Pisałam wczesniej że teraz troche się pozmieniało

Gość grandmaster.slash
Opowiedz co się działo. Chociaż uważam, że nie jesteś tą samą osobą, która zakładała ten temat.

Jestem tą samą tylko musialam od nowa konto zakladać; ) Wolała bym prywatnie;/ a nie publicznie

Gość grandmaster.slash
A pogadałabyś na gg?

wiesz tylko ona może mieć przez Ciebie problemy, nie lepiej poczekać z jakimiś zalotami zanim skończysz szkołę?

tą szkołe co ona uczy. własnie skończyłam:) wiem że mogła by miec problemy dlatego bylam ostrożna..

Gość grandmaster.slash
to pisz 35482342

To teraz możesz z nią się "zaprzyjaźnic" poprosic o korepetycje bo czujesz się mało pewnie idąc do nowej szkoły...itd...

Gość Krokiecik95
No cóż.. mam podobny problem. Jestem pewna że to miłość. To nie żadne moje odpały, jestem bi i poczułam coś do mojej nauczycielki. Nie wiem co mam robić... jak najpierw się zaprzyjaźnić? Nie chcę się jej narzucać, nie wiem jak zacząć delkatnie. Pomóżcie.

nie mam pojęcia;< wgl.. Ja juz sb z tym też rady dać nie moge;/ Chociasz juz skończyłam tą szkołe i są wakacje to ja mysle o niej;

Gość Veeki
Jeśli ktoś nadal chce ze mną porozmawiać na "ten" temat - uczuć do nauczycielki, to ponownie proszę o kontakt mailowy, bo przez ostatnie pół roku, z różnych przyczyn nie wchodziłam na maila, którego podałam we wcześniejszym komentarzu do tego tematu. Adres mam ten sam: viki_unable@onet.pl Ps: Bardzo mi na tym zależy. Veeki

Gość ja . l
Kurde ja mam ten dam problem tylko ja mam 13 a nauczycielka jest około 40 jestem w podstawuwce jeszcze pół roku . i do gim niewiem jak bez niej bede żyć. :(