Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

głupia ja...

dziewczyny czy wy w wieku 15-19 lat byłyscie grzeczne?

Polecane posty

tzn czy duzo imprezowalyscie, miałyscie duzo chlopakow..czy raczej bylyscie grzeczne i poukladane i najwazniejsza byla dla was nauka?

nie . wcale nie bylam grzeczna :) bicie innych sprawialo mi przyjemnosc przez jakies 2 miesiace potem poznalam chlopaka i uznalam ze nie warto bylo :P rozbic problemow o nic :)

Gość ellali
A ja byłam za grzeczna i za poukładana :P Dotąd mi to zostało :P

ja bylam koszmarnym dzieckiem przez cala podstawowke, a w wieku 15 lat walilam wino i palilam fajki, chodzilam w glanach podartych spodniach i rozczochranym lbem. w LO zmienilam sie w gezczna, poukladana dziewczynke z zyciowym celem na oku. smiac mi sie chcialao bo gdy byla wywiadowka dziewczyny sraly ze strachu porzed starymi a ja bylam spokojns bo nawet jak mialam jakas gale to mama wiedziala ze i tak ja poprawie bo widziala jak bardzo mi zalezy na nauce. w 3 klasie sama wyganiala mnie na imprezy bo caly czas w ksiazkach siedzialam :):):)

Gość outmylife67
k71116 - ja tez tak mialam :D ha ha poznalam chlopaka majac 16 lat tluklam sie bilam chodzilam na imprezy klamiac e spie u siostry siostra zawse mnie kryla :D az w koncusie zakochalam i sie zmienilam a takto babochlop bilam wszystko i wszystkich :D

Gość outmylife67
jeden az do dzis :D

Gość ellali
Ja dotąd z żadnym nic... Nie umiem tak o... :D Jestem za spokojna i to mój błąd :P

Gość ertert
wagarowałam a tak to byłam grzeczna

Ja imprezuje sporo. :D Noce spędzam przy kompie. Ogólnie zawalam nieźle. Nie robię zadań i się nie uczę, ale na przyszły semestr planuję to zmienić!