Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rystian

Co myślicie jak widzicie atrakcyjną gimnazjalistke?

Polecane posty

Gość rystian

Bo przyznam się szczerze bardzo mi podobają się ich ksztauty czy to coś złego?

Gość brixonnnnnnn
No ja się zastanawiam czy sie mastrubuje czy przeżywa już orgazmy i oczywiście kutas mi staje. I jakie ma sutki

Gość SzywnyZawsze
Zastanawiam sie czy ma brata i czy jej ojciec zyje Mysle sobie ze ja wysle do kina a reszcie zrobie po drucie i usiade na ich fujarkach drapiac ich po jajkach

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssss
Ruchałbym gimnazjalistki ile bym mógł, najlepiej takie małoletnie kurewki coś pięknego :)

Gość SzywnyZawsze
Ona nie wiem jak ale ja bym odrazu zlapal za te twoje jajca i wcisnol calego penisa w swoje usta. siedze sam w domu i nikt mnie ostatnio nie r***a. Blagam dajcie mi chlopa bo zwariuje w tej samotnosci

Gość one są piekne
tylko prokuratorem śmierdzi

Gość SzywnyZawsze
"aaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssss" Zrobmy dila Ja bede udawal ze jestem z liceum a Ty mi w nagrode za dobre stopnie bedziesz lizal odbycik. Potem mozesz mnie ruchac tak jak piszesz ze bys chcial

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssss
fakt faktem mam 19 lat i idzie suka jakich mało coś mój wiek no to podbijka do niej i gadka leci po jakiś 20 minutach pytam się ile ma lat a to do mnie 14, COOOO?????? O kurwa byłem w szoku. Cyc minimum 75B, szczuplutka, długie czarne włosy, wymalowane oczy i usta normalnie tylko ruchać a ona 14 lat szok przecież to jeszcze za młode. A jakby mi powiedziała, że ma 18 to co wtedy prokurator?? :)

Gość ale sex z taką jest
nie ziemski

Gość niestety kolego
prokurator bo w tym głupim kraju powinneś kazać okazać dowód osobisty

Gość ouytt
jak jest taka naprawde ładna to mysle sobie ze za kilka lat bedzie rasowa suka:)

Gość SzywnyZawsze
Dla tego musicie umawiac sie ze starszymi Bez problemu z prokuratura a i odbyty wyrobione a skoro lubicie ruchac to do dziela chlopcy bo nie jeden mezszczyzna na was czeka z chujem postawionym na bacznosc

Gość ouytt
ale fakt faktem co niekótre gimnazjalstki wygladaja po prostu nieziemsko jak kolega wyzej pisał 14 lat a zrobi sie na co najmniej 19 20

"co niekótre gimnazjalstki wygladaja po prostu nieziemsko jak kolega wyzej pisał 14 lat a zrobi sie na co najmniej 19 20" To, że się postarzają równa się temu, że wyglądają nieziemsko? :o

Gość KAROLW
no mi tez sie podobaja

NO JA BYM TAK CHCIALA zeby jakis fajny gimnazjalista rozlozyl mnie na dywanie i tak przecwiczyl kazda moja dziure zebym sie cala poslinila z rozkoszy!!!................................

A JA BYM CHCIALA zeby jakis fajny gimnazjalista rozlozyl mnie na podlodze na dywanie i tak przecwiczyl kazda moja dziure ze poslinie sie z rozkoszy xxxxxxx