Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawajcie obywatele prawdę

kto nic nie zrobił na święta jak ja?

Polecane posty

nie posprzątał super ekstra, nie kupił prezentów ani karpia, nie ubiera choinki? i dlaczego? ja, bo rodzina mi tak obrzydła, że nie mam ochoty :O :P

Ja. Bo spędzam święta sama. Jedyne co kupię to jakieś alko żeby się zachlać. Ja pierdole, żałosne. :o 🖐️

Gość htrght
ja:O Kurwa, musze jutro zrobic sernik, salatke i jakies zakupy:O

mo, dlaczego sama? nie masz rodziny czy wolisz nie miec? ja mam, tylko nietrzeźwą, więc pierdolę :O a sernik dla siebie kupię :classic_cool:

Gość a ja dopiero odeszłam od garów
jasny szlag ....😡 Piekłam karkówke ,łopatke i boczek zawijany jeszcze siedzi w piecu ,galarete z kurczaka juz poporcjowana i wyniosłam na piętro do zapasowej lodówki ...:O kurrdeeeee w tym roku świeta w moim domu :O jak ja nie lubie tych tłumów w moim domuuuuu a jutro sałatki ,pieke sernik,japońca i babke ...boszzzzzzz tylko kiedyyy aaaa i jutro barszcz wieczorem zrobie pierdziele w wigilie tez chce troche czasu dla siebie ;

Mam tylko mamę z którą mnie dzielą tysiące km, przez pogodę nie lecę, poza tym ona normalnie pracuje w wigilię więc i tak byśmy razem nie zjadły kolacji. Kooorwa, zaleję się w piątek w trupa. 😭 Też lubię sernik. ;)

Gość dfghnjmk,.
ja nic nie robie oprocz dwoch ciast bo jade do rodziny i kazdy cos robi. a w domu tez nieposprzatanie szczegolnie, nie mam choinki i najchetniej bym nigdzie nie jechala i nic nie robila, spedzila swieta sama

a u mnie spokojnie bez emocji .Nie spodziewamy sie gosci .Choinka bedzie oczywiscie,cos upieke jutro,dzisiaj juz zaczełam troche w garach mieszać :P ale bez szału .Mąż wrócił własnie z zakupów -ja tego nie nawidze a ktoś musi-przytargał całą skrzynkę owoców-:mandarynki,winogron,jabłka ...syn sie ucieszył !warzyw tez sporo .Jakieś sałatki sie ukręci :D nie spinajcie sie tak .Połażcie w szlafroku do południa ,potem jakiś spacer ,zagrajcie w warcaby i totalny luzz. TO WASZE ŚWIĘTA więc powinny być takie jakie chcecie aby były...:) WSZYSTKIEGO DOBREGO ŻYCZĘ ...🌻 ❤️

Gość a mi glupio ze zamiast
jechac do rodziny na swieta, wolalabym zostac u siebie przed tv, z choinka, swiatecznym jedzeniem i kotem i wylaczyc telefon na te 3 dni. nie zebym ich nie lubila czy cos, ale nie chce mi sie przebywac w tlumie.

Gość Olenka9292xD
ludzie co wy narzekacie?! moja mama pracuje nie ma czasu na robienie wigilii ja sam wszystko muszę przygotowac dla 2osób już posprzątałam jeśli chodzi o jedzenie mam wszystko przygotowane tylko ryby będę smażyc. co wiecej robie rowniez pierwszy i drugi dzien swiat tez dla 20 osób i jakoś zyje grunt to organizacja

Gość olenka ty chyba glupia
jestes - kompletnie nie w temacie sie wypowiedzialas i gowno wiesz o co chodzi :O :P