Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość varuox132

Czy mogę nosić damskie rajstopy

Polecane posty

Gość varuox132

przyszła teraz zimo i sie marznie więc chciałem kupić rajstopy, kupiłem meskie ale były niewygodne więc kupiłem damskie żeby wypróbowac i sie sprawdziły :D co uważacie czy mogę chodzić w damskiej bieliźnie?

Gość aholo12
według mnie to obojętnie czy meskie czy damskie

Gość kinia05
to może od razu zmień płeć?

Gość Billiana Gates
Pewnie :) Ps. nie są ciasnawe w kroku? :)

Gość itemosall12
nie męczcie chłopaka, ma racje damskie rajstopy są wygodniejsze od męskich! co w kalesonah ma chodzić?!

Gość kasano000
mnie mama każe nosić rajstopy po siostrze , są bardzo obcisłe i niewygodne

Gość damskie są wygodniejsze?
nie żartuj. Ok - kwestia gustu, zapytam jednak: czy nie masz problemu z dobraniem dla siebie rozmiaru?

Gość itemosall12
rozmiar 4 pasuje, troche może przymałe ale mogą być

Gość toperasol0987
wariatów pełno !

Gość Jury do spraw prowo
10/10-możesz,daj fotę:classic_cool::classic_cool:

Gość aluna86
Facet w rajstopach? feee!!

Gość rebeliant59
kolega chciał aby mu doradzić w wyborze rajstop a wy zamiast mu pomóc to się z niego naśmiewaćie! nie ładnie tak robić!

Gość iwona85
niech noszą jak chcą damskie rajstopy, nikt im nie broni według mnie lepsze to niż kalesony

Gość sylvek94
ja lubie chodzić w rajstopach, po domu zamiast majtek ubieram rasjtopy, damskie z mikrofiby 100den, sa bardzo wygodne

Gość gorn666
ludzie! wam sie w dupach poprzewracało! jak tak dalej będzie to mężczyxnie będą chodzic ubrani jak kobiety najlepiej:figi, biustonosz, rajstopy, obcisłe jeansy,kozaki,obcisły sweterek no to wtedy to juz bedzie naprawdę super!

Gość rajtman
rajstopy są bardzo praktyczną rzeczą, polecam damskie bo tańsze, łatwiejsze do zdobycia,wygodniejsze,ładniejsze.

Gość krzysiekzklanu
mnie mama każe nosic rajty! są bardzo obcisłe, męczą bardzo wacka! nie wiem jak możecie w nich chodzić

Gość czy twoja
stara jest jakaś chora, ma jakieś upośledzenie psychiczne albo coś? bo to jest nienormalne żeby kazac chlopakowi chodzic w rajstopach

ja noszę rajstopy, na wierzch getry i tak podróżuje po Europie nie zdarzyło się bym ktoś się przyglądał dla ułatwienia jestem kierowcą

Gość tobiasz
pewnie ,ze możesz.A kto Ci zabroni.Co nosisz pod spodniami ,to Twoja sprawa.Nie gorszysz maluczkich. Ja niedawno spróbowałem nosić męskie rajstopy,ale nie byly wygodne /i byly drogie/to kupiłem damskie.Są wygodniejsze niż męskie ,tańsze ,dostępne.W zimie pod spodnie u mnie się sprawdziły.Noszę nr 4 ,bez wzorków,mikrofibra.grubości od 40 den do 60.Jak dla mnie to już całkiem normalny strój.A kto ma jakieś opory ,ze to babskie i tylko z takiego powodu nie założy to jego sprawa,moze nosić męskie ,albo getry.

Gość Autfittu
Męskie rajstopy??Co to jest??

Gość Henry Dospeed
Proszę.To było do przewidzenia.Dyżurny męski spódnicowy Grzesław na posterunku.:classic_cool:

Gość Hallo aus Vienna!
A czy wiecie że w Wiedniu ok 10 lat temu otwarty został pierwszy w Europie zachodniej pierwszy ekskluzywny butik z sukniami dla Panów?Można składać tam również zamówienia na szycie na miarę.:classic_cool: W pierwszych latach istnienia towar tam w sprzedaży był szczerze pisząc bardzo drogi.Dziś już jest pewna konkurencja na tym rynku co również stwarza możliwość nabywania takich towarów po korzystniejszej cenie.:classic_cool:

Gość Oh la la la la
Możesz, tylko to głupio wygląda moim zdaniem. Ale jak wygodne, to czemu nie, kolarze mogą a ty co, od macochy? Aczkolwiek doradzałabym setki, chociaż fakt, że zima nie taka ciężka i sześćdziesiątki są ok pod dżinsy. Ostatecznie kup piątki i obetnij stopy, nikt wtedy ich od dobrych kalesonów nie odróżni, a dla stopy to znaczniej zdrowiej i wygodniej.

Gość sto proooo
co się sto z kafe