Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera jasna......

Zostalam sama na swieta... Moj facet polecial do mamy..

Polecane posty

Gość cholera jasna......

mieszkamy razem (za granica) i polecial dzis rano a ja zostalam sama na swieta.. siedze i placze..

Gość a dlaczego nie pojechalas do
swojej rodziny?

Gość cholera jasna......
nikt ode mnie z pracy nie ma szans na urlop w okresie swiatecznym..

Gość hnmmnmmmm
Moj facet też jeździł na każde święta do pl do mamy. Po kilku miesiącach okazało sie,że mama była jego żona hahaha

Gość zali
nie powinien cie samej zostawiac, mogl do mamy poleciec po swietach. na pocieszenie pwoiem ze wszyscy faceci tacy sa, egoisci i ebile.

Gość cholera jasna......
no to widze ze jeszcze lepiej :P

Gość cholera jasna......
siedze pije wino i rycze do poduszki :(

Gość AlbertoCostaKupaOstra
a każda kobieta to kurwa i materialistka, za porządnego dolara obciągnęła by nawet jeleniowi...

Gość hnmmnmmmm
Ja też tak robiłam. Siedzialam polami wino i płakałam a on sie bzykal z zonka i wiecznie miał wyłączony tel. Znasz rodzinę tego swojego? Lepiej to sprawdź bo oni tutaj na obczyznie nieźle kombinuja. Doddam,ze też mieszkalismy razem.

Gość cholera jasna......
dopiero sroda a co dopiero bedzie w wigilie...

Gość cholera jasna......
nie, no znam jego rodzine i wiem ze pojechal do matki. maminsynek jeden! choc z drugiej strony to bym sie juz chyba wcale nie zdziwila po tym wszystkim co sie dookola slyszy zastanawiam sie czy jak wroci po swietach to nie wystawic mu walizek za drzwi..

niestety zycie. ja bym został, a w najbliższym wolnym terminie obojga poleciał z kobieta do mamy. :)

Gość cholera jasna......
no wlasnie tez tak myslam- ze albo jedzie sie we dwoje albo wcale niestety bardzo sie przeliczylam 4 lata razem!

życie to sztuka wyborów i kompromisów. czy jakos tak.. może to o związku było..? wszystko przez %

Gość cholera jasna......
ach szkoda gadac glupia jestem on mnie olal a ja siedze i rycze

Gość cececece231 hmmm
uuuuuuuu po 4 latach bycia razem taki numer ci wywinął???????nooo kochana to po tym co ci zrobil zastanowilabym sie nad zwiazkiem:( przeciez jestescie razem 4 lata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mogl Cię zabrac??/ jestem w szoku! powaznie!strasznie Ci wspolczuję:(

Gość cholera jasna......
no wlasnie na chwile obecna nie moge sie doczekac jego powrotu tylko po to zeby wystawic mu walizki i powiedziec ze od tej pory juz zawsze bedzie mogl spedzac swieta z mama..

Gość cholera jasna......
tak wiem, zrozumialabym jakby to jeszcze bylo na poczatku zwiazku.. po 4 latach myslalam ze to ja jestem jego rodzina a mialo byc tak pieknie...

Gość nie chce mi się zalogować.....
a czy zanim pojechał powiedziałaś mu, że chcesz żeby został? faceci nie potrafia czytać pomiędzy wierszami...

Gość cholera jasna......
powiedzialam ze zadowolona nie bede ale przeciez na sile go nie zatrzymam i zrobi to co uwaza

"a czy zanim pojechał powiedziałaś mu, że chcesz żeby został? faceci nie potrafia czytać pomiędzy wierszami..." a co tu czytać między wierszami? kobieta to nie kwiatek że możesz zostawić i wyjechać. nawet jeśli do mamy, nawet jeśli to święta. dla mnie logiczne jest, że trzeba pogodzić czas między obie panie. 1) rozmawiam z kobietą jeśli nie może lecieć 2) rozmawiam z mamą i przedstawiam sprawę. chyba moja matka by zrozumiała, że nie po to jestem z kimś 4 lata, żeby leciec samemu na święta. 3) ustalamy najbliższy wolny termin z kobietą. dzwonię i mówię o tym mamie. że będziemy. tyle.

Gość cholera jasna......
dobrze mowisz Bozydar szkoda ze moj facet nie pomyslal tak samo...

szczerze? jeśli facet nie mysli o kobiecie, to ma ją wiadomo gdzie. czasem nam się zdarzy zapomnieć o tym i o owym, ale kobieta to nie Kevin sam w domu.. na święta. ;)

Durne jestescie wszystkie, ja sama wysylalam mojego meza do matki.czesto spedzalam swieta sama, lub z dziecmi, ale tak ze, z moja rodzina, rodzice ,rodzenstwo.Nie przepadalysmy za soba z Tesciowa , ale potrafilam zrozumiec milosc jej do syna, i jego do matki.Fak, tesciowa gdy zrozumiala , ze nie jestem taka jak myslala, przeprosila mnie za wszystko, i to przy Wigilijnym stole.Pozwolcie , dziecia odwiedzac matki! w tym nie ma nic dziwnego.On ma Ciebie na co dzien, matke! prawdopodobnie raz a moze dwa razy na rok!Postaw sie w jej sytuacji, pamietaj ! zawsze mozesz zostac mama, i dopiero wtedy zrozumiesz jak? Matki czekaja na dzieci!Masz malo rozumu w glowce skoro chcesz wystawic jego walizki, albo ? nie kochasz go! bo milosc! inna jest, mam na mysli PRAWDZIWA milosc!!Wielka mi sztuka, napic sie i uzalac sie nad soba! nie badz smieszna....

Gość cholera jasna......
jak dla mnie albo sie jedzie we dwoje albo wcale a jesli jest tak bardzo przywiazany do matki to najlepiej niech sie do niej wprowadzi z powrotem

Gość esteeeeeee
cholera jasna...... - wspolczuje sytuacji. Bozek dobrze pisze. Ja mysle, ze koles ma Cie daleko i gleboko za przeproszeniem gdyby mi sie taka historia przytrafila, wyslalabym jego rzeczy kurierem na adres mamy. nie czekalabym az wroci. zmienilabym zamki. na co Ci taki facet?

Gość andzia....
o matko swieta - co za masakra.... przeciez nie moglas jechac - i powiedzialas facetowi zeby robil co uwazal... wiec o co ty masz pretensje? chcesz mu walizki wystawiac? ty nie masz problemow w zyciu? a jakby nie bylo rodzicow ma sie jednych !!!! i jesli chce spedzic swieta z matka to bylabys wredna robiac mu wymowki z tego powodu :/ ty i tak pracujesz wiec ci czas szybko zleci... a on sie rodzina chociaz nacieszy

Gość kobieta26.....
ale lipna sytuacja... współczuję. nie wiem, co bym zrobiła na twoim miejscu, nie dogadaliście się w ogóle :o

Gość cikawska;
a jak wygladały poprzednie święta? spędzaliście je razem?