Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość issskaa

Brak okresu po Syndii 35

Polecane posty

Gość issskaa

Witam! Mam problem i liczę, że podzielicie się ze mną swoim doświadczeniem. 2 lata temu lekarz przepisał mi na trądzik tabletki antykoncepcyjne (Diane 35). Brałam je ok 7 miesięcy. Okres miałam regularnie, czułam się całkiem dobrze. Lekarz postanowił zmienić mi leki na inne (Yasminella) przyjmowałam je przez następne 3 miesiące. Po konsultacji z lekarzem odstawiłam leki , ponieważ moja cera uległa całkowitej poprawie. W styczniu wystąpiły u mnie "stare" problemy, więc lekarka znowu przepisała mi Yasminellę. Brałam ją 6 miesięcy. Dostałam poźniej jeszcze inny lek (Syndi 35)...czułam się po nim fatalnie, miałam z początku mdłości, bóle głowy i piersi. Z czasem wszystko się unormowało poza bólem piersi. Cerę mi wyleczyły. Brałam je 4 miesiące. Odstawiłam je i od razu okres zaczął się spóźniać. Pierwszy okres po odstawieniu tabletek spóźnił się ok 2 tygodnie. Natomiast 2 okres po odstawieniu tabletek nie pojawił się ok prawie miesiąca. Robiła testy ciążowe i wyszły negatywnie ale okresu jak nie ma tak nie ma... Czy też miałyście taki problem? Po przerwach w braniu tabletek (Yasminella i Diane 35) miałam okres regularnie, ale po Syndi 35 nie jak na Was drogie panie działał ten lek? Czy po zakończeniu kuracji miałyście regularne miesiączki? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować